Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  En

  kjølig stil

  Irma, København, Danmark

   

  Les om hvordan Irma reduserer sine Utslipp av CO2 med energisparende belysning.

  Utstilte produkter hos Irma (København), belyst med energisparende supermarkedsbelysning fra Philips

  Belysningen er et
  godt eksempel

  på at vi velger den beste løsningen på alle områder."

   

  – Lars Børresen, avdelingssjef for drift og teknikk

  Belysningsproduktene fra Philips sørger for unike kontraster og vakkert lysskjær i vinavdelingen hos Irma.
  Belysningsproduktene fra Philips sørger for unike kontraster og vakkert lysskjær i vinavdelingen hos Irma.

  Utfordringen

   

  Irma skaper spesialbutikker. Det er verdens nest eldste kjede med supermarkeder, og har fokus på kvalitetsprodukter og miljøvennlig praksis. Selskapet var på leting etter nye måter å spare energi og redusere CO2 på i den nye hovedbutikken i København.

  Blå takbelysning i søylene gir supermarkedet et raffinert helhetsinntrykk

  Riktig belysning


  Teknologi er ikke akkurat et fremmed konsept for Irma. I den nye butikken har de introdusert en rekke nyvinninger som et helt nytt kassesystem, nye informasjonsplakater med 3D-effekt og elektroniske hyllekanter. Et av hovedfokusene var å spare energi og redusere karbonutslippet. Butikken bruker til og med fjernkjøling, gjennom avkjølt vann som hentes fra havet.

  Energibesparende belysning var også en del av denne innovative ombyggingen. LED-lamper av typen ExactEffect ble montert rundt om i butikken for å skape en avslappende atmosfære. Den avanserte optikken gir mer nøyaktig distribusjon av lys, slik at armaturene kan plasseres med større avstand. Dette gjør energibesparelsene enda større, og armaturene er perfekte for å fremheve produkter på grunn av den strålende fargegjengivelsen.

  For å gjøre butikken enda mer attraktiv installerte vi ColorFuse Powercore rundt søylene på innsiden av bygget. Lysene skaper en attraktiv blå glød som gir butikken en forfriskende og moderne fremtoning. Ettersom alle de nye armaturene bruker LED-teknologi, genererer de ingen varme, og energiforbruket er minimalt.


  De nye LED-lyskildene har en levetid på cirka 50 000 driftstimer, sammenlignet med 10–12 000 timer for tradisjonelle lyspærer. Dette gjør at den nye belysningen i supermarkedet er tilnærmet vedlikeholdsfri.

  • ColorFuse Powercore
   ColorFuse Powercore
   Colorfuse Powercore avgir smalstrålet fargevekslende høykvalitetslys, og er et enestående valg hvis du trenger et komplett grazingsystem for belysning av overflater, vegger og til ...
  • InteGrade LED fixture system
   InteGrade LED fixture system
   InteGrade LED-armatursystemet er en energieffektiv måte å skape en behagelig kjøpeopplevelse på. Takket være den kompakte størrelsen kan armaturen integreres under og inni hyller, ...

  Relaterte referanseprosjekter