Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  LED viser vei

  for flyene

  Trondheim Lufthavn Værnes,
  Stjørdal, Norge


  LED-løsning til flyoppstilling gir økt energibesparing og bedre fargegjengivelse.

  Denne 
  løsningen,

  hvordan LED-armaturene er bygd opp og måten de sprer lyset på, gjør at man ikke mister nattesynet."

   

  Tor Arne Larsen, Elektroleder, Avinor

  Utfordringen

   

  Flyplassparkeringen på Værnes skulle ha en belysning medtilstrekkelig lysytelse, være i overenstemmelse med Luftfartsverkets retningslinjer, kunne tåle hardt vær og ikke minst ikke være sjenerende for hverken flypersonale eller bakkepersonale.

  Løsningen 

   

  Armaturet OptiVision LED fra Philips viste seg å være et utmerket valg i forhold til de forelagte kravene. Konseptet som ble levert på Værnes består av 18 OptiVision LED-armaturer på 6 lysmaster på linje, der 4 lysmaster med to armaturer i hver mast bruker ca 1 kW per mast. Dette er i kontrast til tilsvarende konvensjonelle installasjoner som bruker 4 kW per lysmast.


  De langtidsholdbare LED i tillegg til at driverboksen er plassert på bakken og ikke i masten, gir store besparelser på vedlikeholdsbudsjettet.

  Fredrik Nyberg, produktsjef for utendørs belysning hos Philips forteller: «Værnes har blitt Philips første prosjekt med utendørs LED-belysning for flyplasser, og dette prosjektet var mer enn bare en produktleveranse. Det oppsto via en tett dialog og meget berikende prosjektarbeide mellom Avinor, produktsjefer og selgere hos Philips.»

  • OptiVision LED
   OptiVision LED
   Philips OptiVision LED-flombelysningssystem – det nyeste innenfor høyeffektiv LED-teknologi – gir en komplett belysningsløsning for både de enkleste og de mest kompliserte områdene...

  Relaterte Kasuser