Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Belysning

  i riktig bane for Emirates Arena

  Emirates Arena,
  Storbritannia


  Les om hvordan banebrytende flombelysning sørger for perfekt sikt ved sportsarrangermenter på Emirates Arena
  Philips Lighting lyser opp Emirates Arena i Storbritannia med flomlys

  I et så
  høyprofilert prosjekt

  som Emirates Arena må du kunne stole på at leverandørene har ekspertisen og erfaringen som trengs. Profesjonaliteten som Philips-teamet viste, kombinert med høy produktkvalitet, bidro i svært stor grad til at prosjektet ble en suksess."

   

  – Tom Pheely, Arup

  Syklister tester ut Emirates Arena (Storbritannia), som er belyst med Philips sportsbelysning

  Utfordringen

   

  Emirates Arena i Glasgow skulle bli sykkelsportens nye hjem i Skottland. Som vert for flere arrangementer under Commonwealth Games 2014, trengte arenaen et belysningssystem som kunne sikre optimalt lysnivå for blant annet tennis, sykling, judo og boksing.

  Riktig belysning


  For en moderne idrettsarena som Emirates Arena, er belysning veldig viktig. Ved siden av hovedarenaen, som har 7000 tribuneplasser og brukes til en rekke sportsarrangementer, ligger en velodrom med plass til 4000 tilskuere. Velodromen skal bli sentrum for skotsk sykkelsport, og skal ha samme lysnivå i hele inneområdet


  Philips tilbød seg å ordne topp belysning. De 188 ArenaVision-flomlysene vi installerte rundt arenaen, kan stilles individuelt for å oppnå ønsket lysnivå. Lysnivået kan justeres ut fra arrangementsstatus og eventuell fjernsynsoverføring. Med Dynalite-kontrollsystemet kan personellet velge mellom 40 forhåndsinnstilte lysinnstillinger for ulike sportsgrener.


  I velodromen ble det montert ytterligere 272 ArenaVision-flomlys for å sikre at både utøverne og tilskuerne har krystallklar sikt. I tillegg til å gi maksimal visuell komfort og klarhet kan flomlysene justeres via frittstående ToBeTouched-kontroller som gjør det mulig for operatøren å justere lysstyrke, farge, fargetemperatur og metning. Med de nye lysene på plass er Emirates Arena klar for en spektakulær start.


  Med Philips’s etterservicepakke kommer Philips til å følge opp og sikre at belysningen alltid fungerer optimalt i arenaen.

  • Dynalite HF Ballast Controllers
   Dynalite HF Ballast Controllers
   Philips Dynalite støtter et bredt utvalg av dimmere som er kompatible med de fleste lampetyper. Ved å velge riktig dimmer til de ulike lampetypene kan man velge et ubegrenset antal...
  • Smart Interfaces
   Smart Interfaces
   ToBeTouched-serien består av brukergrensesnitt som gjør det lett for brukeren å betjene systemet/armaturene. Det finnes et ToBeTouched-grensesnitt for nesten hver eneste armatur/k...

  Klar sikt, 
  nervepirrende spenning

  Teamet

  Emirates Arena

  Kunde

  Relaterte kasuser