Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  LED lyser opp isen i

  DNB Arena

  DNB Arena,
  Stavanger, Norge


  LED-belysningen gir bedre opplevelser i hallen og meget gode energibesparelser.

  LED-belysningen 
  kostet omkring

  en million mer enn tradisjonell belysning men det har vært verdt hver eneste krone!"

   

  Tore Haugvaldstad, Arenasjef Oilers Invest AS

  GentleSpace LED
  LED gjør lysforholdene bedre for spillerne

  Utfordring

   

  Vi har meget god lyd og vi ville selvfølgelig ha den beste mulige belysningen som også kunne gi nye og spennende opplevelser. I starten jobbet vi med en tradisjonell løsning, men vi fant fort ut at den ikke kunne leve opp til kravene.

  GentleSpace LED i DNB Arena

  Løsningen 

   

  Philips GentleSpace LED er utviklet til lokaler med stor takhøyde – i DNB Arena er armaturene nedhengt i wire i 17 meters høyde. «Selv om det var et stort prosjekt var installasjonen enkel, spesielt fordi selve armaturet er enkelt å montere», forteller prosjektleder Rolf Inge Gåsland i Rønning Elektro. GentleSpace LED tenner umiddelbart, kan dimmes og er utstyrt med herdet, hvit glassavskjerming, som sikrer at det ikke blir blending.

  «Det er veldig fleksible armaturer,» sier Rolf Inge Gåsland. «Utover kamplyset sørger de f. eks. også for blinkende showlys når spillerne kommer på banen». Inntil videre er det bare LED-armaturer over isflaten, men det er kun et spørsmål om tid før det blir utskiftninger i andre områder.

  Den nye LED-løsningen gir hele 50 % i energibesparelse i forhold til tradisjonelle løsninger med samme lyssytelse. Tore Haugvaldstad sier: «Med de muligheter vi har med LED, vurderer vi å skifte hallens øvrige lyskilder slik at vi får en total LED-løsning.»

  • GentleSpace gen2
   GentleSpace gen2
   Med lanseringen av GentleSpace-LED-armaturet i 2011 oppnådde Philips et gjennombrudd i belysning for stor takhøyde, med en enorm reduksjon i strømforbruk, lang driftstid og innovat...

  Relaterte Kasuser