Se det, tro det, oppnå det

Hør hva andre fagfolk sier

3D-utskriftsteknologi har gjort det enkelt å velge riktig downlights for Marcel Hogenes, en teknisk direktør i Nederland. Hør mer om effektiviteten han oppnådde under sitt nylige lysinstallasjonsprosjekt med 3D-printede downlights.

Våre nyeste prosjekter

Flyplassen i Madrid

Flyplassen i Madrid

Enkel installering og kostnadsbesparelser

Barajas flyplass i Madrid hadde to mål: Redusere kostnadene og finne en løsning som var enkel å installere. De oppnådde begge med PerfectFit downlights.

Unica

Unica

Et bærekraftig valg for et miljøvennlig selskap

Unica ønsket å skape en innbydende atmosfære i kafeteriaen og møteområdene. Og fordi selskapet gir råd til sine kunder om bærekraftig praksis, var det viktig at de også fulgte sine egne råd. PerfectFit 3D-printede downlights med lavt karbonavtrykk var den ideelle løsningen.

SAS-loungen

SAS-loungen

En enkel oppdatering med stor innvirkning

Flyplassloungen trengte en designoppgradering, men det var ikke noe budsjett for store strukturelle endringer. Det er der PerfectFit 3D-printede downlights passer inn. SAS-loungen ble forvandlet til et koselig område med spesialtilpassede downlights som passer perfekt inn i eksisterende takhull, og endret stemningen fullstendig og ga den et elegant nytt utseende.

Være en ekte proff og kom i gang i dag

Fagfolk starter med det samme

Prosessen er enkel. Mål først de eksisterende takhullene for å finne den riktige passformen for deg. Deretter kan du designe downlighten din på nett ved å bruke vårt enkle konfigurasjonsverktøy. Tilpassede downlights kan lages for å passe til alle åpninger mellom 150 og 280 mm. Etter at du har konfigurert armaturen din på nett, genereres det automatisk et spesifikasjonsark med dine nøyaktige mål, som kan skrives ut og sendes til grossisten din. Når bestillingen er lagt inn hos grossisten, blir din egendefinerte downlight skrevet ut og levert på bare 3–4 uker. Installer på få minutter og nyt din PerfectFit-løsning.

Vi hører gjerne fra deg

Salgsteamet vårt hjelper deg gjerne. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt så snart som mulig.

Ble du inspirert?

Del denne siden med nettverket ditt.