Dynamisk PerfectScene-vindusbelysning

Butikkvindusbelysning som garantert fanger oppmerksomhet

Skap dynamiske butikkvinduer som skaper oppmerksomhet

Butikkvinduet ditt gir deg muligheten til å vekke interesse hos forbipasserende kunder. Gi vinduet ditt stoppekraft med dynamisk PerfectScene-vindusbelysning. Det er dokumentert at skiftende lysscener i butikkvinduer får kundene til å stoppe opp og kikke, og dette fører til flere besøkende.
 
Forskning viser at folk reagerer når belysningen i et butikkvindu endres, og at 11 % flere stopper opp, og opptil 19 % flere kommer inn i butikken.*. Med dynamisk PerfectScene-belysning i vinduet kan du skape en optimal butikkfront med vindusbelysning som kan dimmes og styres slik at den fanger kundenes oppmerksomhet. Sentral styring av samtlige vinduer og utstillingsområder gjør det enklere enn noensinne å skape en perfekt butikkopplevelse.

*Undersøkelsen ble utført av EIT Digital, Politecnico di Milano og Philips hos Eral55

Dynamisk PerfectScene-vindusbelysning fra Philips lighting: butikkvindusbelysning som får kundene til å stoppe opp og se

En kort oversikt over fordelene med dynamisk PerfectScene-vindusbelysning

Gi butikken din større stoppeffekt

Med skiftende belysningsscener er det lettere å fange kundenes oppmerksomhet og få flere til å besøke butikken, noe som gir økt salg.

Bruk lyseffekter for å skape mer oppmerksomhet

Fremhev topproduktene dine slik at kundene ser dem med én gang, og skap ulike effekter ved å kombinere armaturer fra utvalget vårt av aksentbelysning som kan dimmes.

Skap større interesse hos kundene med nye utstillinger

Du kan enkelt styre belysningen for flere butikkvinduer og utstillinger via ett kontrollsystem – og til og med skape egne belysningsscener ved hjelp av en mobilapp.

Muligheter med dynamisk PerfectScene-butikkbelysning

Med dynamisk PerfectScene-vindusbelysning kan du vise frem butikken i et best mulig lys og lage utstillinger som får oppmerksomhet.

Slik fungerer PerfectScene

PerfectScene er en kombinasjon av markedsledende skinner og innfelte lysarmaturer med et skalerbart kontrollsystem. Ved å velge spesifikke komponenter som passer best til dine lokaler og krav, kan du lage et dynamisk butikkvindu med god stoppeffekt.

Dynalite-kontrollsystemet

Den trådløse appen har et brukervennlig og intuitivt brukergrensesnitt der du kan oppdatere innhold i sanntid med opptil 16 dynamiske scener for butikkvinduet.

TrueFashion

Med disse svært smalstrålede lysarmaturene kan du rette fokus direkte mot spesifikke produkter i butikkvinduet.

StyleID

StyleID har moduldesign, variabel lyskjegle og innebygd dimming som gir deg full fleksibilitet til å tilpasse butikkvinduet etter som behovene endrer seg.

Kontakt

Ta kontakt med det lokale kundesenteret vårt
hvis du har spørsmål eller forespørsler.

Nedlastinger

Utforsk andre belysningssystemer for butikken din

PerfectScene-prøveromsbelysning

Hjelp kundene å velge ved å tilby prøveromsbelysning som de selv justerer for å se hvordan klærne kommer til å se ut utenfor prøverommet.

Mer om belysning for ...