Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Gjør favorittkampen enda mer spennende

  Vi tilbyr det aller siste innen høyeffektive LED-belysningssystemer for idrettsanlegg. Med det trådløse kontrollsystemet PerfectPlay, som har integrert LED-flombelysning, får man en komplett belysningsløsning for utendørs idrettsanlegg av alle typer. Vi har dessuten tatt hensyn til mange behov, fra de aller minste til de mer sammensatte idrettsanleggene som finnes utendørs.

  Belysning på fotballbane

   

  Siden fotballaktiviteter vanligvis foregår på kveldstid, kan effektiv belysning gi folk større muligheter til å ta del i kampen. Og selv om belysningsnivået naturlig vil være lavere enn under kamper som kringkastes, bør kvaliteten på belysningen likevel være høy. Den bør levere et jevnt lys som gir god visuell komfort og begrenser forstyrrende overflødig lys. Dette er spesielt viktig i boligområder, der vi ofte finner idrettsanlegg.

  Fotballbelysning – LED-flombelysning

  Hockey belysning

   

  Belysning av god kvalitet er essensielt når det gjelder sportsgrener som hockey. Her må spillerne reagere lynraskt for å takle en liten ball som kommer i full fart. Dette aspektet av spillet krever jevn lysfordeling og en fargetemperatur som etterligner dagslys.

  Belysning for ishockeyhall – LED-flombelysning

  Belysning av tennisbane

   

  Målet med belysningen på en tennisbane er å gi god sikt, slik at både spillere og tilskuere enkelt kan følge kampens utvikling. Man skal alltid kunne se ballen klart og tydelig, selv om den har høy hastighet.

  Belysning for tennisbaner – flombelysning

  Belysning av rugbybane 

   

  Hele banen skal ha jevn belysning. Belysningen skal også sørge for at ballens bevegelser alltid er godt synlig, samtidig som spillere, dommere og tilskuere har god sikt.

  Det er også viktig å sørge for at flombelysning bak tribunens tak ikke kaster skygger på banen.

  LED-flombelysning for rugbybane – flombelysning

  Belysning for friidrettsanlegg

   

  God sikt lar utøvere, dommere og lagledere se alt som skjer på konkurranseområdet eller på treningsområdet. Dette gjør at de kan yte sitt beste og ta riktige avgjørelser. Tilskuerne må også kunne følge utøvernes bevegelser på banen, samtidig som de kan se det som skjer rundt dem på tribunen. I tillegg skal belysningen gi tilskuerne muligheten til å komme inn og ut av idrettsanlegget på en trygg måte.

  Sportsbelysning – friidrettsanlegg

  Golfbane belysning

   

  Avstandsmarkørene må være klare og tydelige, og spilleren må kunne følge ballens bevegelser. Utslagsområdet bør ha separat belysning, mens hele golfbanens lengde bør ha generell overflatebelysning.

  LED-flombelysning for golfbane – idrettsbanebelysning

  Idrettsbane belysning

   

  Idrettsanlegg designet for flere sportsgrener, bør sørge for at belysningen er allsidig og kan tilpasses alle sportsgrenene. Det er viktig at belysningsløsningen gir jevnt, godt lys og at blending og lysforurensing reduseres til et minimum.

  Belysning for idrettsbane – LED-flombelysning

  Belysning for baseball- og softballbane

   

  I raske sportsgrener, som baseball eller softball, er det nødvendig med kraftig belysning, slik at det er mulig å følge med på ballen. Mye av det raske spillet skjer på banens indre felt. Her kreves det betraktelig høyere belysningsstyrke og jevnere lys enn på banens ytre felt.

  Belysning for baseballbane – belysning for softball

  Få fleksibilitet og kontroll på belysningen med PerfectPlay
   

  Høydepunkter

  Vil du vite mer?

   

  Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forslag.