Når sikkerhet er viktigst

Flytrafikkområdet

Flytrafikkområdet på flyplassen er et område med mye aktivitet som må håndteres trygt og effektivt. Belysningen skal være sterk nok til at personalet kan utføre visuelle oppgaver, men ikke så sterk at den forårsaker blending og ubehag.

Mer om belysning for terminaler

Flyoppstillingsfelt

Flyene parkerer på disse områdene for å laste inn og ut varer og bagasje, og ta på og av passasjerer. Her må belysningen være effektiv slik at viktig arbeid kan utføres, for eksempel tanking og sikkerhetssjekk.

Kraftig hvitt lys hjelper personalet med å håndtere last, catering og drivstoff og lese informasjon riktig. Det er også betryggende for passasjerer som venter ved gaten for å gå om bord, fordi de kan se at sikkerhetsprotokollene overholdes til enhver tid.

Hangar

Hangarer

Bak kulissene må støttepersonellet ditt utføre alle aspekter av rutinemessig vedlikeholdsarbeid. Effektiv belysning er avgjørende for operativ produktivitet og effektivitet. Sterkt, hvitt lys forbedrer ikke bare sikten, det kan også hjelpe de som jobber sent på kvelden med å holde seg våkne og fokuserte. Så du kan minimere forstyrrelser og forbedre flyplassens sikkerhetsstatistikk.

Royal Mail NDC belysning i lagerhall

Logistikkområder

Å holde ansatte trygge i logistikkområdene er avgjørende. Svært ensartet, retningsbestemt hvit LED-belysning bidrar til å eliminere skygger og mørke hjørner der ulykker kan oppstå. Våre fleksible, brukervennlige belysningssystemer lar deg levere de riktige lysnivåene der og når de trengs, noe som øker effektiviteten og kvaliteten på anlegget. Vi samarbeider med deg for å møte dine belysningsbehov, og hjelper til med å skape et intuitivt, fullt kapabelt, toppmoderne belysningssystem.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med det lokale kundesenteret ditt dersom du har spørsmål eller forespørsler.