Forslag

  myGarden

  Shadow-vegglampe, 4,5 W

  2700 K, Antrasitt, Vanntett 1735193P0 Finn lignende produkter
  • Nyt en vakkert opplyst hage

   17351/93/P0

   myGarden

   Shadow-vegglampe, 4,5 W

   17351/93/P0 Finn lignende produkter

   Philips Shadow LED-vegglampe i formstøpt aluminium gir stil og styrke til veggen din. Med sin smarte rektangulære design kaster den fra seg et vakkert varmhvit LED-lys både oppover og nedover noe som gir en arkitektonisk veggvaskeffekt. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Nyt en vakkert opplyst hage

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi. Dette gjør at du får lavere strømregning og at du hjelper miljøet.

  • Værbestandig

   Værbestandig

   Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs almennbelysning.

  • Enkel installering

   Enkel installering

   Noen ganger kan det være vanskelig å installere belysning, men med denne utendørslampen fra Philips går installeringen som en lek. Denne varen leveres med en torxnøkkel.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Lang driftstid opptil 30 år

   Lang driftstid opptil 30 år

   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED-lyspærene som brukes i denne LED-lampen fra Philips, kommer til å vare opptil 30 000 timer (som tilsvarer 30 år med en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag og med minst 13 000 brytersykluser). Det er godt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære, samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

  • Kompatibel med veggmonterte lysdimmere

   Kompatibel med veggmonterte lysdimmere

   Juster lysstyrken til dette belysningsproduktet fra Philips med en veggmontert lysdimmer (følger ikke med) for å skape stemning i et rom, fremheve en del av hjemmet og mer.

  • Aluminium av høy kvalitet og overlegent kunststoff

   Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og overlegne syntetiske materialer.

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

   LED-lyskilden som følger med denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.