Du besøker nå Philips Lighting nettsted. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Oppnå allsidig belysning med dimbare LED-pærer

  Du kan skape den stemningen du vil både med og uten dimmer

   

  Med muligheten til å justere lysstyrken kan du når som helst sette stemningen i hjemmet slik du vil ha den. Vi har et stort utvalg av dimbare LED-pærer som gjør det enkelt å finne rett belysning til ethvert rom. Du kan forvente deg kvalitetsbelysning og visuell komfort fra en merkevare du kan stole på. Selv på lav lysstyrke oppfyller alle dimbare LED-lyspærer fra Philips EyeComfort-kriteriene som sørger for en jevn lyseffekt uten flimring eller summing.

  Du har valget mellom tre typer av dimming

  WarmGlow, SceneSwitch, og intelligent belysning

   

  Når det kommer til LED-belysning kan du dimme lysene dine uansett om du har en dimmer eller ei. I sortimentet vårt har vi tre forskjellige typer av dimbare LED-pærer: Standard dimming med en dimmer, SceneSwitch som dimmer ved bruk av din vanlige lysbryter og intelligent belysning som dimmer lyset via en app. Ikke alle LED-pærene våre er dimbare, så sjekk forpakningen for å finne en dimbar lyspære som passer til deg og dine behov.

  Folk nyter en varm glød fra en dimmet lyspære i stua

  WarmGlow

   

  Med en dimmer kan du dempe lyset på den tradisjonelle måten. Løsningen er tilgjengelig med standard LED-dimming og LED-dimming med WarmGlow hvor lyset blir varmere jo mer du dimmer. Ved å lese på forpakningen kan du finne ut hvilket alternativ som passer deg best.

  Alle tre innstillingene til Philips SceneSwitch lyspæren i samme bilde

  SceneSwitch

   

  Har du ikke en dimmer? Ikke noe problem! SceneSwitch fungerer med lysbryteren du allerede har i hjemmet, og ved å trykke på den kan du veksle mellom tre ulike lysstyrker. SceneSwitch er tilgjengelig i soft white, daylight og med muligheter for fargeendringer.

  Kvinne styrer lysene i stua med smarttelefonen sin

  Intelligent belysning

   

  Med intelligente LED-lyspærer er dimming bare en av mange funksjoner. Du kan kontrollere lysstyrken via en app, stemmestyring eller med den eksisterende lysbryteren din.

  Dimmerkompabilitet

  For å utnytte de dimbare LED-pærenes fulle potensiale anbefaler vi å koble dem til kompatible dimmere og kontroller. Ser du ikke dimmeren din på listen? Ta kontakt med kundeservice via support.
  Dimmer kompabilitet ikon

  Mer informasjon om belysning

  LED-belysning

   

  Bytt til energibesparende LED-pærer for å oppnå langsiktig kvalitetsbelysning.

  Ofte stilte spørsmål

   

  Vi svarer på de vanligste spørsmålene om LED-belysning.

  Instruksjonsvideoer

   

  Lær mer om lumen, LED-lysstyrke, fargetemperatur og mer med instruksjonsvideoene våre.