Du besøker nå Philips Lighting nettsted. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Taklamper fra

  Philips

  Oppdag våre taklamper for hjemmet. Sammenlign funksjonene til ulike Philips-modeller og velg den beste måten å pynte opp hjemmet ditt med lys på.

  Oppdag de ubegrensede mulighetene med taklamper

   

  Taklampene våre gir et klart og ensartet lys for daglig belysning. Philips' kvalitetslyskilder er kraftige og fleksible.

   

  Vis alle taklamper fra Philips Lighting

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Se mulighetene du får med LED-belysning
   
   
   
   
   

  Se mulighetene du får med LED-belysning

   

  Føl deg som hjemme med den nyeste LED-teknologien fra Philips. Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


  Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


  Se alle LED-lyskildene

  Taklamper fra Philips

  Taklamper for alle rom I din bolig

  Lampene i denne kategorien monteres i taket og passer til alle rom i hjemmet.

  Taklamper for soverom og stue

  Stuen er hjertet i ethvert hjem, stedet der familien møtes for å slappe av eller underholde gjester. Belysningen for dette rommet og soverommet skal være fleksibel og lett å justere etter bruken i løpet av dagen. Presis plassering av ulike lyskilder og lysspill gir en følelse av romslighet, samtidig som rommet blir varmt og innbydende. Moderne taklamper med led belysning er med på å skape en komplett atmosfære slik at rommet oppnår sitt ytterste potensial. Med flott design og energibesparende pærer er taklampene fra Philips Lighting løsningen for et hvert hushold.


  Alle vegglamper for soverom og stue

  Taklamper for bad
   

  Badet er stedet der vi begynner og avslutter dagen. Vi begynner dagen med tannpuss, barbering, greing og sminke. Om kvelden blir badet et behagelig sted der vi kan slappe av med et varmt bad før vi legger oss. Badet er en oase i hjemmet, og ved å innrede det riktig kan du få en behagelig begynnelse og slutt på dagen.

  Alle taklys for baderom

  Taklamper for kjøkken


  Det er på kjøkkenet man føler seg hjemme. Kjøkkenet er stedet der vi nærer kropp og sjel, lager mat, spiser eller fordriver tiden med våre nærmeste. Med den rette belysningen kan miljøet bli mer innbydende, hyggelig og livlig. Den rette belysningen får også frem de naturlige fargene i maten og gir tilstrekkelig lys til matlagingen: Akkurat det som en mesterkokk krever. Ingen kjøkken er like, derfor har Phillips Lighting et bredt utvalg av stilige og moderne taklamper slik at du kan designe ditt kjøkkenlys etter egne preferanser.


  Alle taklamper for kjøkken

  De mest populære taklampene

  Oppdag alle vegglamper fra Philips Lighting