Du besøker nå Philips Lighting nettsted. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Intelligent belysning

  Gjør hverdagen enklere med behagelig, intelligent belysning.

  Hva er intelligent belysning?

   

  Med intelligent belysning kan du styre lysene i hjemmet ditt enkelt og effektivt. Mobilen din gir deg full kontroll over de intelligente lyspærene som du monterer i lampene dine. Det har aldri vært lettere skape riktig stemning eller å styre lyset slik at det passer til akkurat dine behov. Kontroller belysningen via en app, stemmekontroll, eller ved hjelp av fjernstyring - og lysbryterne dine kan du beholde slik de er. Intelligent belysning hjelper deg ikke bare med å styre lysene; det gjør også hverdagen din enklere.

  Hvordan virker intelligent belysning

  Fordeler med intelligent belysning

  App kontrollert lys ikon

  Styring via app

   

  Nå trenger du ikke lenger å gå fra et rom til et annet for å skru av lysene. Våre intelligente LED-lyspærer kan styres via en app, slik at du enkelt kan styre belysningen fra hvor som helst i hjemmet.

  Start lysrutine ikon

  Smarte lysplaner

   

  Opprett lysplaner for å automatisere den intelligente belysningen din om morgenen, på kvelden, eller når du har lyst. Lysplanene fungerer også når du er ute av huset eller på ferie.

  Stemmekontroll lys ikon

  Stemmekontroll

   

  Ved å bruke en av de mest populære stemmestyrte oenhetene i ditt smart home, kan du fortelle de intelligente lysene dine akkurat hva de skal gjøre.

  Forskjellige typer intelligent belysning

   

  Enten du akkurat har har fått sansen for intelligent belysning, eller allerede har automatisert hele hjemmet, så har vi LED-lyspærer som dekker dine behov.

  Lettvint smartbelysning


  En enkel og intuitiv måte å trådløst dimme lyset, sette stemningen, eller planlegge daglige lysrutiner på.

  Den ultimate belysningsopplevelsen


  Nå kan du skape skreddersydde lysopplevelser for et enkelt rom eller for hele hjemmet. Du kan blant annet skape god stemning, føle deg tryggere, våkne naturlig og forbedre underholdningen din.

  Intelligent Wifi-LED og Philips Hue-produkter er ikke kompatible med hverandre.