Flere brands fra

Oppdag energibesparende LED-lyskilder

Energieffektive LED

Den lange levetiden til LED-lyskilder fra Philips betyr at du ikke trenger å bytte lyskilder like ofte. Det lave energiforbruket betyr at du også vil merke fordelene på lommeboka.

 

LED-lyskilder fra Philips bruker opptil 80 % mindre energi enn vanlige glødepærer, samtidig som de skaper det samme varme lyset du er vant til. En LED-lyskilde fra Philips kan vare i opptil 15 000 timer, som tilsvarer levetiden til 15 glødepærer. Det betyr at du ikke bare trenger å bytte færre lyskilder, men også at det blir mindre avfall. En investering i hjemmet er en god investering – la Philips bidra.

Livingroom mountbulb

Energibesparende LED-lyskilder

 

LED betyr bærekraftig belysning på mange måter. For det første gir LED-lyskilder en besparelse på 90 % sammenlignet med tradisjonelle lyskilder med samme effekt.

 

Når du kjøper en LED-lampe eller -lyskilde fra Philips, sparer du fra første stund. For hver lyspære du erstatter med en LED-lyskilde, vil du se øyeblikkelig avkastning i form av mindre strømregning.

long-lifetime

Lang levetid

 

LED-lyskilder varer lenger og trenger ikke skiftes like ofte. Dette betyr mye mindre avfall, men gir også en kostnadsbesparelse på lang sikt.

 

En LED-lyskilde kan ha opptil 10 ganger lengre levetid enn tradisjonelle lyskilder. En vanlig lyspære har en levetid på ca. 2000 timer, mens LED-lyskilder fra Philips har en levetid på opptil 20 000 timer. Det tilsvarer 20 år!

Populære LED-lyskilder og -spotter