Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Oppdag energibesparende LED-lyskilder

  Energieffektive LED

  Den lange levetiden til LED-lyskilder fra Philips betyr at du ikke trenger å bytte lyskilder like ofte. Det lave energiforbruket betyr at du også vil merke fordelene på lommeboka.

   

  LED-lyskilder fra Philips bruker opptil 80 % mindre energi enn vanlige glødepærer, samtidig som de skaper det samme varme lyset du er vant til. En LED-lyskilde fra Philips kan vare i opptil 15 000 timer, som tilsvarer levetiden til 15 glødepærer. Det betyr at du ikke bare trenger å bytte færre lyskilder, men også at det blir mindre avfall. En investering i hjemmet er en god investering – la Philips bidra.

  Livingroom mountbulb

  Energibesparende LED-lyskilder

   

  LED betyr bærekraftig belysning på mange måter. For det første gir LED-lyskilder en besparelse på 90 % sammenlignet med tradisjonelle lyskilder med samme effekt.

   

  Når du kjøper en LED-lampe eller -lyskilde fra Philips, sparer du fra første stund. For hver lyspære du erstatter med en LED-lyskilde, vil du se øyeblikkelig avkastning i form av mindre strømregning.

  long-lifetime

  Lang levetid

   

  LED-lyskilder varer lenger og trenger ikke skiftes like ofte. Dette betyr mye mindre avfall, men gir også en kostnadsbesparelse på lang sikt.

   

  En LED-lyskilde kan ha opptil 10 ganger lengre levetid enn tradisjonelle lyskilder. En vanlig lyspære har en levetid på ca. 2000 timer, mens LED-lyskilder fra Philips har en levetid på opptil 20 000 timer. Det tilsvarer 20 år!

  Populære LED-lyskilder og -spotter