Flere brands fra

Vegglamper fra Philips

Velg våre vegglamper som er tilpasset til alle dine rom

 

Oppdag de ubegrensede mulighetene med  vegglamper fra Philips Lighting

 

Vegglampene våre gir et klart og ensartet lys for daglig belysning. Philips' kvalitetslyskilder er kraftige og fleksible.

 

Se alle vegglamper fra Philips Lighting

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Se mulighetene du får med LED-belysning
 
 
 
 
 

Se mulighetene du får med LED-belysning

 

Føl deg som hjemme med den nyeste LED-teknologien fra Philips. Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Se alle LED-lyskildene

Philips Lighting vegglamper

Se veggbelysningen som passer best til hvert rom.

vegglamper for bad

Vegglamper for bad


De elegante baderomslampene våre er hermetisk forseglet og ideelle for våtrom. Baderom er delt inn i tre fuktighetssoner og nettopp derfor er alle lampene våre klassifisert som enten IP23, IP44 eller IP65. Vi er nøye med valg av materialer og ytelsesegenskaper til hvert produkt, fordi din sikkerhet og velvære er viktig for oss. Våre LED vegglamper gjør badet til en lys og energigivende opplevelse som kan tilpasses akkurat dine behov.


Alle vegglamper for bad

vegglamper for soverom

Vegglamper for soverom og stue


Perfekt for å slappe av og prate. Stuen er hjertet i ethvert hjem, stedet der familien møtes for å slappe av eller være sammen med gjester. Belysningen for dette rommet og soverommet skal være fleksibel og lett å justere etter bruken i løpet av dagen, dette kan veggbelysning med dimmer hjelpe deg med å oppnå. Presis plassering av ulike lyskilder og lysspill gir en følelse av romslighet, samtidig som rommet blir varmt og innbydende. Våre lamper av flott design er laget for å være flotte å se på, samtidig som de skaper den rette atmosfæren.


Alle vegglamper for soverom og stue

Utelamper til vegg

Utelamper til vegg


Alle komponentene i utendørsserien for veggbelysning er lagd omhyggelig med robuste materialer av høy kvalitet, slik som presset aluminium og rustfritt stål. Naturligvis er utendørslampene også utstyrt med energisparende halogenpærer eller kraftig LED-belysning. Men fremfor alt er Philips' utendørsbelysning særlig egnet for rom med høy fuktighet. Derfor oppfyller lampene våre standardene IP23, IP44 eller IP67, og hvert produkt er grundig testet for sikre at det er tett.


Alle utendørs vegglamper

De mest populære vegglampene

Oppdag alle vegglamper fra Philips Lighting