Du besøker nå Philips Lighting nettsted. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Spotlights fra
  Philips

  Oppdag våre spotlights for hjemmet. Sammenlign funksjonene til ulike Philips-modeller og velg den beste måten å pynte opp hjemmet ditt med lys på.

  Oppdag de ubegrensede mulighetene med spotlights fra Philips Lighting

   

  Spotlights gir ubegrensede muligheter. Du kan bruke dem til lesing eller arbeid, for å lyse opp rom eller fremheve kunstverk du liker. 

   

  Se alle spotlights fra Philips Lighting

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Se mulighetene du får med LED-belysning
   
   
   
   
   

  Se mulighetene du får med LED-belysning

   

  Føl deg som hjemme med den nyeste LED-teknologien fra Philips. Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


  Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


  Se alle LED-lyskildene

  Spotlights for hjemmet.

  Velg spotten som fungerer best for deg


  Skap den rette stemningen til enhver tid med et ekstraordinært utvalg av spotlights. Disse lampene er designet for å være moderne og passe perfekt til innredningen og stemningen du alltid har ønsket deg.
  Spotlights for soverom og stue

  Spotlights for soverom og stue


  Stuen er hjertet til et hvert hjem. Det er plassen der familien treffes for å koble av og underholde gjester. Belysningen for dette rommet og soverommet bør derfor være allsidig og tilpassningsdyktig i forhold til hvilken tid det er på døgnet. En eksakt plassering av ulike lyskilder og lamper kan bidra til å skape en følelse av ro samtidig som rummet kjennes varmt og velkomment. Les mer om hvordan du innreder din stue og soverom med belysning fra Philips.


  Alle spotlights for soverom og stue

  funksjonelle spotlights

  Funksjonelle spotlights


  Funksjonell belysning sikrer at alle rommene i hjemmet ditt har passende belysning og er trygge og behagelige å være i. Philips' funksjonelle spotlights er designet for å passe til møbleringen i hjemmet og gi lys til stuen, kjøkkenet og andre rom. De sprer et varm, hvitt lys i hjemmet.

  Alle funksjonelle spotlights
  Innfelte spotlights for bad

  Spotlights for baderommet


  Kvaliteten du vil finne i spottene fra muBathroom-serien oppfyller alle baderomskrav, noe som innebærer at de er klassifisert i henhold til kabinettklasse IP23, IP44 eller IP65. med innebygde LED-spotter vil ditt baderom oppleves komplett med det perfekte naturlige lyset. På denne måten kan du gjennomføre dine daglige avktiviteter i en optimal belysningstilværelse uten problemer.


  Alle spotlights for bad

  Spotlights for kjøkkenet


  Kjøkkenet er husets samlingsplass, en plass man omgås nære og kjente. I løpet av en dag kan aktivitetene på et kjøkken variere I stor grad. Med riktig lys kan du skape rett stemming for de ulike tilfellene som det raske mellommåltidet før trening eller den romantiske middagen når dere har skaffet barnevakt. Med dimbare LED-spotlights kan du skifte mellom skarpt og mykt lys. Spotlights hjelper deg med å oppnå lys på plasser som krever det men som ellers kan være vanskelig å belyse effektivt, som belysning for kjøkkenbenken eller vasken. Uansett hva du ønsker å oppnå med din belysning for kjøkkenet har vi løsningen for deg. Les mer om hvordan du fikser det perfekte lyset for ditt kjøkken.


  Se alle spotlights fra Philips her