Du besøker nå Philips Lighting nettsted. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Philips LED

  Lar deg velge lys som er behagelig for øynene

  Hvorfor velge Philips EyeComfort LED-belysning?


  Dårlig lyskvalitet kan føre til overanstrengte øyne. For å unngå dette, er Philips LED-belysning designet for å være behagelig for deg og øynene dine.
  EyeComfort logo
  EyeComfort video

  Se hele EyeComfort-utvalget

   

  Philips LED-lyspærer kommer i en rekke former og størrelser, og aldri før har det vært lettere å bytte til LED-belysning. At strømregningen blir lavere er så klart en fordel, men viktigst av alt gir det deg muligheten til å velge et komfortabelt lys som er behagelig for dine og din families øyne.

  Hva er fordelene ved EyeComfort?

   

  Det finnes mange forskjellige LED-lys på markedet i dag, men ikke alle gir et godt lys som er behagelig for øynene. Derfor har det vært viktig for oss å utvikle våre Philips EyeComfort-produkter av den aller høyeste kvalitet. For å kunne gi øynene dine så godt lys som mulig, lever alle LED-lyspærene våre opp til vår egen EyeComfort-standard. Dette betyr at kritiske elementer som flimrende og blendende lys, stroboskopisk effekt, fotobiologisk sikkerhet, dimbarhet og fargegjengivelse har spilt en stor rolle under produktutviklingen.

  Flicker
  Flicker

  Flimring og strobelys

   


  Noen LED-lys flimrer eller skaper en stroboskopisk effekt. Dette kan bety distraksjoner og irritasjon, samt påvirke bestemte helsemessige forhold.

   

  EyeComfort-belysningen er designet for å minimere faktorene som medfører disse effektene, og sikrer dermed et lys som er behagelig uansett om du leser, jobber eller slapper av.

  Flicker video
  Glare

  Blending

   

  Noen LED-lys gir en blendende effekt, hvor det skarpe lyset kan gjøre det vanskelig å se ordentlig. Dette kan føre til ubehag og i enkelte tilfeller hodepine.

   

  EyeComfort LED-belysning er utviklet med tanke på å redusere det skarpe lyset og den eventuelle blendingen, slik at du kan sikre øynene dine 100% komfort i alle hjemmets rom.

  Flicker video
  Photo biological safety

  Fotobiologisk sikkerhet


  Når det kommer til fotobiologisk sikkerhet er ikke LED-lysene våre så forskjellige fra tradisjonelle glødelamper. De har et høyt sikkerhetsnivå, uten høye verdier av lys med kort bølgelengde, som kan bety skadelig blått lys.
  Photo biological safety video
  Color rendering

  Fargegjengivelse


  Fargegjengivelse
  sier noe om hvor godt en lyskilde er balansert lysmessig.

   

  EyeComfort LED-lys har en høy fargegjengivelsesindeks, som betyr at møblene og tingene i hjemmet ditt fremstår klare og tydelige i fargene.

  Color rendering video
  Tunability icon

  Justerbarhet

   

  Mange LED-lys utstråler kun én fargetemperatur, som for eksempel et varmt hvitt lys, eller et kaldt hvitt dagslys. Med slike lyskilder kan du ikke bruke lyset til å endre rommets atmosfære.

   

  Med justerbare EyeComfort LED-lys får du derimot muligheten til å justere hvor varmt eller kaldt lyset skal være. Du kan for eksempel velge et kaldt oppfriskende lys om morgenen og et mykt dempet lys om kvelden.

  Tunability video
  Noise icon

  Støy

   

  Noen opplever å høre forstyrrende lyder fra LED-belysning. Støyen forekommer på grunn av måten lyspærene bruker elektrisitet på.

   

  EyeComfort LED-lysene er designet for å eliminere den forstyrrende lyden, slik at du kan jobbe, studere og slappe av uten distraksjoner.

  Strobe video
  Dimmable icon

  Dimbar

   

  Noen dimbare LED-lys av lav kvalitet flimrer når du demper lyset.

   

  Våre EyeComfort LED-lyspærer har et smart elektronisk design, som gjør det mulig å skape den perfekte stemningen og nyte et lys som er komfortabelt for øynene dine.

  Dimmable video

  “Å velge riktig belysning er svært viktig”

   

  "Hvilken type belysning vi benytter oss av i hverdagen kan ha stor innvirkning på livskvaliteten vår. For eksempel kan det å kontrollere fargen og intensiteten av belysningen løpende gjennom dagen forbedre søvnmønstrene våre, som er kritisk for å opprettholde velvære og god helse. Motsatt kan kunstig lys av lav kvalitet ha skadelige effekter på livskvaliteten og lede til forstyrrelser i søvnmønster, ubehag i øyne og hodepine. Å velge riktig belysning er svært viktig."

  Andrew Stockman Professor at the Institute of Ophthalmology
  Andrew Stockman, Professor ved institutt for oftalmologi
  University College London (UCL)
  Critical benefits of EyeComfort

  EyeComforts viktigste fordeler

   

  Belysning kan spille en avgjørende rolle for mange av livets aspekter, som blant annet produktivitet, barns synsutvikling, søvnsyklus, å hjælpe ældre, og å forbedre måten du våkner på.

   

  Se videoen med Andrew Stockman, Professor i oftalmologi, som forteller om hvordan EyeComfort gir den den beste belysningne og hvorfor det er nødvendig.

  Eyesight facts and figures

  Fakta og figurer

   

  Hva tenker folk fra forskjellige deler av verden om belysning? Vi har spurt over 10000 mennesker fra hele verden om hva deres holdning til belysning er. Her kan du se studiets viktigste resultater.

  Internasjonalt belysningsstudie

   

  Et internasjonalt studie viser at mange frykter at synet deres forverres, men at få tar grep for å gjøre noe med det. Ofte kan en forbedring av øyekomforten være så enkelt som å skifte ut en av lyspærene dine. Klikk nedenfor for å se resultatene fra studiet.

  Oppdag hele utvalget av EyeComfort-produkter

   

  EyeComfort LED-belysning og -lyspærer er utviklet for å yte høy kvalitet med et lys som er behagelig for øynene. Gå på oppdagelse blant LED-lysene våre og få EyeComfort i alle hjemmets rom.

   

  Se utvalget

  Utviklet for dine øynes komfort. Gå til www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort/whitepaper for å lese om flimring, strobe og andre EyeComfort-parametre og produktdetaljer.