Flere brands fra

Philips LED

Bytt til lys som opptrår skånsomt mot øynene

Hvorfor EyeComfort betyr noe

 

Det er på tide å ta visuell komfort seriøst. Skjermer med deres kunstige lys dominerer våre liv. Mange av oss bruker mer en 6 timer hver dag foran skjermer. Det blir en utfordring for øyet.

 

I følge et globalt forskningsstudie1), opplever folk at LED-pærer er mer komfortable for øynene enn andre pærer. Foreldre anser barnas syn som viktigere en prestasjon på skolen, stressnivå og fysiske form. I mange land ser over 50% av befolkningen synsforhold som en viktig prioritet.

EyeComfort
Designet for komfort for øynene. Klikk på EyeComfort parameter-knappen over for flimmer, strobe og andre produktdetaljer.

Velg et produkt

 

Philips Led-pærer kommer i en rekke varianter som er forskjellige i både form og størrelse slik at det skal bli enkelt å bytte til LED-belysning. Du vil spare energi og kostnader, men viktigst av alt skape en atmosfære av belysning som er komfortabel for øynene.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Hvorfor Philips LED-Belysning

Eye comfort - Comfortable light from the world leader in lighting

Komfortabelt lys fra verdenslederen innen belysning

 

Dårlig lyskvalitet kan medføre øyeplager. Majoriteten av Philips LED-belysning skaper lys som er skånsomt for øynene. Dette er det du kan forvente av et merke du kan stole på.

Eye comfort - No flicker

EyeComfort quality criteria

 

Våre forskere har arbeidet kontinuerlig med å utvikle industriledende LED-pærer. De utviklet strenge ”komfort kriterier”2). Dette sikrer at majoriteten av Philips LED-belysning møter standarder som har blitt testet av oss for din komfort og velvære.

Eye Comforrt - Your eyes will thank you

Øynene dine vil takke deg

 

Mange av oss bruker mye tid innendørs. Dette medfører at det blir viktigere enn noen gang med riktig belysning. I motsetning til mange merker, Philips LED-belysning overholder de spesifikke kvalitetskriteriene 2), definert i USA, som vi kaller "EyeComfort". Velg det som er best for deg, familien og hjemmet.

Øk komforten til dine øyne

Tips til deg og din familie

Bruk mer tid utendørs
Naturlig lys har vist seg å være fordelaktig når det kommer til øyekomfort. Bruk mer tid utendørs og forsøk å oppfordre barna til å gjøre det samme. 
Les eller studer med komfort
Philips LED-belysning har blitt designet med EyeComfort i tankene. Du kan fokusere på lesning eller studering med redusert risiko.
Begrens skjermtid
Mobiltelefoner, computere, tablets, og tv. For mange av oss er livet dominert av skjermer og kunstig belysning. Hvis barna dine bruker for mye tid foran en skjerm kan det være lurt å be dem av og til ta en 30 sekunders pause med øynene lukket, slik at øyet kan slappe av.
Øv på øyeyoga
Det finnes enkle øyeyoga-øvelser som kan hjelpe med økt øyekomfort. Du kan gjøre disse hjemme.

1) Dette studiet ble gjennomført av OneVoice Connect Research Juli, 2007. Over 8000 voksne fra 11 forskjellige markeder deltok (Polen, Tjekkia, Sverige, Kina, Tyskland, Spania, Frankrike, Indonesia, Thailand, USA og Tyrkia)

2) Designet for komfort til øyet. Besøk:  /content/B2C/no_NO/marketing-catalog/li/led-lights/eyecomfort/whitepaper.html for flimmer, strobe og andre EyeComfort-parametere og produktdetaljer.