Flere brands fra

Gulvlamper fra 

Philips

Oppdag våre stålamper for hjemmet. Sammenlign funksjonene til ulike Philips-modeller og velg den beste måten å pynte opp hjemmet ditt med lys på.

Pene og brukervennlige gulvlamper
fra Philips Lighting

 

Når du leser er det viktig med riktig lys. Kryp opp i hjørnet av din sofa eller i din favorittstol med en godt bok og nyt det perfekte leselyset med Philips sine gulvlamper. Våre gulvlamper fungerer utmerket som leselamper da du kan justere lyset etter atmosfæren du er ute etter samtidig som de er enkle å omplassere. Et stort rom består ofte i tillegg av mørke hjørner, her passer Philips sine gulvlamper utmerket inn til å skape en jevn lysopplevelse i stuen der det ellers kan være vanskelig å finne en belysningsløsning.

 

Gulvlamper med elegant design, fra retro til moderne

 

Vårt utvalg av gulvlamper strekker seg fra klassisk og retro til minimalistisk og moderne, vi har noe for alle ulike stiler og behov. Med en dimbar gulvlampe kan du justere lyset etter ditt behov og stemningen du ønsker å skape. Du kan i tillegg velge mellom ulike lyskilder, der vi først og fremst vil anbefale LED-pærer for å oppnå den opptimale lysopplevelsen i ditt hjem. Skap et moderne lysinntrykk der du ønsker det!

 

Utforsk alle gulvlamper fra Philips Lighting

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Se mulighetene du får med LED-belysning
 
 
 
 
 

Se mulighetene du får med LED-belysning

 

Føl deg som hjemme med den nyeste LED-teknologien fra Philips. Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


Se alle LED-lyskildene

Philips Lighting stålamper for hjemmet

De mest populære stålampene

Oppdag alle stålamper fra Philips Lighting.