Flere brands fra

Forslag

   Kontorlamper til
   hjemmekontoret

   Hvorfor hjemmekontorbelysning fra Philips?

    

   Hjemmet kan bli en flott arbeidsplass. I stillheten på et hjemmekontor kan det være mye lettere å konsentrere seg om et komplisert arbeidsprosjekt, skrive en oppgave eller betale regninger. Vi kan vise deg hvordan du bruker de elegante skrivebordslampene og bordbelysningen vår til å skape den perfekte atmosfæren på hjemmekontoret. Dermed kan du arbeide på en avslappet, men produktiv måte og få oppgavene unna.

   Philips Hue Phoenix

   Bordlampe

    

   Bordlampen Philips Hue Phoenix gir dimbart varmt til kjølig hvitt lys for å passe til de daglige aktivitetene dine. Koble til via Hue-broen (medfølger ikke) til Wi-Fi-hjemmenettverket for enkel kontroll via en smartenhet.

   LED-logo
   Avmerkingsikon
   Fire lysoppskrifter
   Avmerkingsikon
   Varmt til kaldt hvitt lys
   Avmerkingsikon
   3D-tekstur for en strålende lyseffekt

   Skrivebords- og bordbelysning: Finn ut hvordan Philips kan belyse hjemmekontoret

    

   For skrivebords- og bordbelysning bør du vurdere en blanding av ulike lyskilder. En taklampe dekker behovet for almennbelysning i rommet, noe som er viktig for å gi støtte til øynene og å unngå trøtthet. Indirekte belysning som vegg- eller taklamper skaper en koselig atmosfære, som er viktig for et sted der du skal jobbe. Belysningen over skrivebordet er særlig viktig. Velg gjerne en skrivebordslampe med justerbar arm. Det er viktig å belyse hele arbeidsområdet uten blending. Skygger kan unngås ved å plassere skrivebordslampen på motsatt side av den dominerende hånden: Høyrehendte skal ha lampen på venstre side, venstrehendte på høyre side. Lampene våre gir ikke bare lys på hjemmekontoret, de pynter det opp: Velg lamper som passer til møblene og fremhever din personlige stil.

   Bare det beste er godt nok for ditt skrivebord og ditt bord. Her kan du se en oversikt over alle fordelene.

   Fem års garanti
   I tillegg til standardgarantien på to år for denne lampen tilbyr Philips en 5-års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.
   Lysfargetemperaturer
   Belysning har ulike fargetemperaturer, noe som angis i enheten kelvin (K). Lamper med lav kelvinverdi gir et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvinverdi gir et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lampen fra Philips sparer energi sammenlignet med tradisjonelle lyskilder, slik at du sparer penger på strømregningen og bidrar til et bedre miljø.
   LED 15 års gjennomsnittlig bruk
   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED i denne LED-lampen fra Philips varer opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år med gjennomsnittlig bruk i 3 timer/dag med minst 13 000 av/på-sykluser). Det er godt å slippe å tenke på vedlikehold eller skifte av lyspærer samtidig som du har den perfekte belysningen i hjemmet.

   Design av belysning for hjemmekontor tips

   Stillbilde fra Philips-skrivebordslampevideo

   Skrivebords- og bordbelysning fra Philips: Skap det perfekte hjemmekontoret

   Avmerkingsikon
   Sett skrivebordslampen på motsatt side av den dominerende hånden for å unngå skygger når du skriver eller leser.
   Avmerkingsikon
   Farget lys eller stemningslys kan hjelpe deg å konsentrere deg om arbeidet. Med Philips Hue kan du få den perfekte atmosfæren med mer enn 16 millioner farger.
   Avmerkingsikon
   Dataskjermen skal være beskyttet mot dagslys og mot lysstrålen fra skrivebordslampen – slik unngår du å bli blendet når du arbeider med skjermen.
   Avmerkingsikon
   Sørg for at skrivebordslampen lyser opp hele arbeidsflaten.
   Avmerkingsikon
   For lesing og skriving anbefales en kombinasjon av funksjonell og almennbelysning. For eksempel kan dimbar belysning redusere tretthet i øynene. SceneSwitch tilbyr tre ulike lysinnstillinger og krever verken dimmer eller montering.
   Avmerkingsikon
   Malerier, fotografier og møbler kan fremheves med gulv- eller bordlamper. Uansett hvor sterkt lys du vil ha, gir de dimbare WarmGlow-pærene et koselig skjær – jo mer du dimmer, jo varmere blir lyset.
   Philips Hue Phoenix
   Bordlampe