Du besøker nå Philips Lighting nettsted. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Lyspærer fra Philips
  Finn den riktige lyspæren
  for dine behov

  Sørg for at du alltid velger riktig lyspære

   

  Velkommen til det store utvalget av lyspærer fra Philips Lighting. Det omfatter halogen og LED-lyspærer, samt lysrør for hjemmet, kontoret, bilen og mer. De fås i en rekke fasonger, stiler og sokler. Uansett om du vil skape den perfekte atmosfæren i hjemmet, skape et mer produktivt hjemmekontor, bruke farger for å skape stemning som utfyller interiøret, eller spare energi og penger, har vi akkurat det du har behov for. Det er heller ikke vanskelig å finne ut av hvilke lyspærer som passer best for deg. Du skal bare bruke guiden vår «Philips lyspærerådgiver". Den er enkel i bruk og viser tydelig hvilke lyspærer du har bruk for i området du vil belyse. Lyspærer fra Philips er kjent for sin holdbarhet og energibesparelse, samtidig som de opptrer skånsomt mot øynene gjennom markedsledende teknologisk innovasjon.

  Se Philips Lightings utvalg av lyspærer for hjemmet

  Opplev Philips LED-belysning

   

  Føl deg som hjemme med den nyeste LED-teknologien fra Philips. LED-lyspærene fra Philips gjør at du føler deg hjemme så snart du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et flott, varmt, hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.

  Gi hjemmet ditt ny energi med lys fra sparepærer og kompaktlysrør

   

  Kompaktlysrørene (CFL) fra Philips avgir et komfortabelt, mykt lys og skaper en innbydende atmosfære. CFL-lysrørene gir høy ytelse, energibesparelser og lyser i lang tid. Disse er de mest solgte sparepærene. Kompaktlysrørene kombinerer styrken fra tradisjonelle lysrør med bekvemmeligheten og populariteten til glødelampearmaturer.

  Skap riktig atmosfære med halogen-lyspærer 

   

  Halogenpærer er den raskeste og enkleste måten å bytte ut tradisjonelle lyspærer på. Se hvordan halogenlyspærer bidrar til å gi deg et stort spekter av belysningsmuligheter – med samme varme og strålende lys som en tradisjonell lyspære.

  Finn andre belysningsprodukter

  Den riktige lysstilen for å fullføre looken 

   

  Gled deg over ikonisk design som er klar for moderne LED-teknologi. Med en vintagelampe som passer perfekt til din personlige stil.

  Ubegrensede muligheter med Hue

   

  Gjør hverdagsbelysningen til en ekstraordinær opplevelse. Lek med farger eller synkroniser den smarte belysningen med musikk og filmer.