Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag  Vår mest effektive LED-pære noensinne

  Varer i 50 år**

  Du sparer penger, vi reduserer avfallet


   

  **50000 timers levetid basert på 3 timers bruk per dag

  Ser du etter den ultimate energibesparende pæren? Philips har utviklet en ultraenergibesparende pære som bruker ny teknologi for å redusere CO2-utslippene, redusere mengden avfall og har lavere energiforbruk. Med 50000 timers levetid har den mer enn 3 lengre levetid enn LED-pærer - og bruker bare en tredjedel av energiforbruket. Dette er akkurat det vi trenger for å skape en mer bærekraftig verden.
  the ultimate energy-saving LED bulb
  1) Dette symbolet er utviklet av Signify som egensertifisering for Philips Ultra Efficient lyskilder som oppfyller kravene til den høyeste energiklassen i de europeiske energiforskriftene.
  ultra efficient video thumbnail

  Fortsatt lyssterk etter 50000 timer?

   

  Den nye ultraeffektive LED-pæren fra Philips leverer høy ytelse i 50000 timer. Bare forestill deg hvor mange lyspærer du kan spare på den tiden og hvor positivt dette er for planeten og framtiden vår. Se i denne videoen hvor mye 50000 timer er.

  true a class video thumbnail

  Kan fås i 3000 K

  energy icon

  60 % mindre energi*

   

  LED-lyskilder varer lengre, og gjør at du slipper å skifte pærer. Dette gir en stor reduksjon i avfall og gjør at du sparer penger i det lange løp.

  lifetime icon

  3.5 x lengre levetid

   

  Denne ultraeffektive LED-pæren kan vare opp til 50000 timer. Det tilsvarer 50 år. **

  money saving icon

  Spar penger

   

  Meget effektive LED-pærer bruker circa 60 % mindre energi enn standard LED-pærer fra Philips. Du får store energibesparelser på strømregningen din.

  efficiency icon

  Ultraeffektiv

   

  En ny teknologi som gjør at du redusere CO2-utslippene, redusere avfall og reduserer energiforbruket.

  * Sammenlignet med standard Philips LED-pærer

  ** 50000 timers levetid basert på 3 timer per dag
   

  1) Dette symbolet er utviklet av Signify som egensertifisering for Philips Ultra Efficient lyskilder som oppfyller kravene til den høyeste energiklassen i de europeiske energiforskriftene.

  Få et helt nytt nivå av effektivitet

   

  Tidligere hadde vi et fokus på watt for å vise hvor mye lys en tradisjonell lyspære kunne gi. Men med LED sier watt ingenting om lysstyrken. Når du velger en LED-pære er det bedre å kikke på lysytelsen istedenfor watt-tallet. Lysytelsen måles i lumen (lm) og dette kan sees på emballasjen. I tabellen nedenfor kan du se hvor godt Ultra Efficient LED kommer ut på skalaen.

  Conventional lamp

  Konvensjonell lyspære (GLS)

   

  40 Watt 

  10 lumen/Watt

  410 lumen 

  1000 timer 

  arrow
  GLS LED lamp

  LED pære


  5.5 Watt

  85 lumen/Watt 

  470 lumen

  15000 timer 

  arrow
  Ultra Efficient LED lamp

  Ultra Efficient LED-pære


  2.3 Watt

  210 lumen/Watt

  485 lumen

  50000 timer

  1) Dette symbolet er utviklet av Signify som egensertifisering for Philips Ultra Efficient lyskilder som oppfyller kravene til den høyeste energiklassen i de europeiske energiforskriftene.

  Hvorfor skal du velge Philips EyeComfort LED?


  Dårlig lyskvalitet er er en belastning for øynene dine, men Philips LED er behagelig for øyne og sinn. Pærer med EyeComfort-merket oppfyller våre strenge regler for visuell komfort. På denne måten kan du både ta vare på øynene dine og planeten vår.
  * Se www.philips.com/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskobiske effekter og andre produktdetaljer. 

  eyecomfort

  Bærekraftighet

   

  Som verdens førende innen belysning, tilbyr vi kundene vår energieffektive systemer og tjenester i høy kvalitet. Bærekraftighet er selve omdreiningspunktet i vår virksomhet, og innovasjon er det som gjør at vi kan tenke bærekraftighet i hele produktets livssyklus. Fra energieffektivitet til bærekraftig emballasje, redusering av farlige stoffer og større fokus på sirkulær økonomi og velvære. Dette er bedre for deg og bedre for planeten vår.

   

  Energiforbruk er som regel den viktigste faktor når man vurderer et produkts påvirkning på miljøet gjennom hele dets levetid. Ved å forbedre energieffektiviteten, kan vi redusere energiforbruket og redusere CO2-utslippene. Med en 60 % reduksjon i energiforbruk sammenlignet med en klassisk LED-pære, har vi tatt et stort skritt med A-class LED-pæren.

  sustainability