Du besøker nå Philips Lighting nettsted. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag  Vår mest 

  energieffektiv

  LED-lyspære ennå

  Varer i 50 years**

  Du sparer penger, vi reduserer avfall


   

  **50 000 timers levetid, basert på 3 timer/dag

  Ser du etter de ultimate energisparende LED-lysene? Se ikke lenger. For første gang har Philips utviklet de ultra-energisparende lysene som bruker ny teknologi for å kutte karbonutslipp, redusere materialavfall og redusere energiforbruket. Med utrolige 50 000 timers levetid varer den mer enn 3,5 ganger lenger enn vanlige LED-lys – og bruker en liten tredjedel av energien. Akkurat det som trengs for en mer bærekraftig planet.
  gruppere produkter
  1) Dette ikonet er utviklet av Signify og brukes som en egensertifisering for Philips ultra-effektive lamper som oppfyller den høyeste energiklassen i de europeiske etikettforskriftene..
  UltraEfficient armaturer
  UTENDØRS

  UTENDØRS

   

  Vår UltraEfficient utendørsarmaturserie er IP44-klassifisert for vannmotstand. Disse utendørsarmaturene med svært lang levetid varer 3,5 ganger lenger enn Philips standard utendørs-LED lysarmaturer med en levetid på opptil 50 000 timer. På grunn av den lange levetiden tilbyr vi 5 års garanti på alle UltraEfficient utendørsarmaturer. Philips UltraEfficient-serien for utendørs bruk omfatter både vegglampe og sokkellys. Begge er laget av slitesterkt materiale og er designet for å fungere under alle værforhold.

  LED paneel van Phillips | Philips Belysning
  SOLCELLE

  SOLCELLE


  Våre ultraeffektive solarmaturer gir optimal energieffektivitet. Når de er fulladet, armaturer disse Lyset varer minst 100 % lenger enn Philips standard solcellearmaturer. Hver solarmatur er utstyrt med et utskiftbart og oppladbart soldrevet batteri og superenkel wirefri installasjon. En integrert bevegelsessensor slås automatisk på med bevegelse og av på dagtid.
  Solcelle
  ultra efficient miniatyrbilde av video

  Ser det fortsatt lyst ut etter 50.000 timer?

   

  De nye Ultra Efficient LED-lysene fra Philips vil fortsette å se bra ut i 50 000 timer. Tenk deg hvor mange lys du kan spare og hvor gunstig det er for planeten og vår fremtid. Se deg selv hvordan 50 000 timer ser ut i denne korte videoen. 

  sant en klasse video miniatyrbilde

  Tilgjengelig i varm 3000K

  og i kald 4000K

  energiikon

  Minst 50 % energisparing*

   

  UltraEfficient lyskilder varer lenger, sparer deg og bryet med å bytte lys ofte. Det reduserer avfall betydelig og sparer penger på lang sikt.

  levetidsikon

  3,5 ganger lengre levetid

   

  Denne ultraeffektive LED-pæren kan vare opptil 50 000 timer. Det tilsvarer 50 år.**

  sparer penger ikon

  Sparer penger

   

  Ultraeffektive lys bruker minst 50 % mindre energi enn standard LED-lamper fra Philips. 

  effektivitet ikon

  Ultraeffektiv

   

  En ny teknologi for å kutte karbonutslipp, redusere materialavfall og redusere energiforbruket.

  * Sammenligning med standard Philips LED-lys

  ** 50 000 timers levetid, basert på 2,7 timer/dag.
   

  1) Dette ikonet er utviklet av Signify og brukes som en egensertifisering for Philips ultra-effektive lamper som oppfyller den høyeste energiklassen i de europeiske etikettforskriftene..

  Ta effektiviteten til nye høyder

   

  Tidligere stolte vi på wattstyrke for å gi en pekepinn om lysstyrken til en tradisjonell pære. Men med lysdioder forteller ikke antall wattstyrker deg om lysstyrken. Når du velger en LED-lampe, er det bedre å se på lyseffekten i stedet for strøm. Lyseffekten til en lampe måles i lumen (lm), og dette er angitt på emballasjen. I tabellen nedenfor som sammenligner tidligere Philips-pærer , kan du se at vår ultraeffektive LED-lampe gir de beste verdiene.

  Tradisjonell lyskilde

  Tradisjonell lyskilde GLS

   

  40 Watt 

  10 lumen/Watt

  410 lumen 

  1 000 timer 

  pil
  GLS LED-lyskilde

  LED-lyskilde


  5,5 Watt

  85 lumen/Watt 

  470 lumen

  15 000 timer 

  pil
  Ultraeffektiv LED-lyskilde

  Ultraeffektiv LED-lyskilde


  2,3 Watt

  210 lumen/Watt

  485 lumen

  50 000 timer

  1) Dette ikonet er utviklet av Signify og brukes som en egensertifisering for Philips ultra-effektive lamper som oppfyller den høyeste energiklassen i de europeiske etikettforskriftene..

  Hvorfor velge Philips EyeComfort LED?


  Dårlig lyskvalitet kan forårsake belastning på øynene. Derfor har vi designet Philips LED-lys for å være lette for øynene. Pærer med varemerket eller ikonet EyeComfort oppfyller våre strenge kriterier for visuell komfort. På denne måten kan du ta vare på øynene dine og miljøet ditt.
  * Besøk www.philips.com/øyekomfort for flimmer, strobe og andre kriterier og produktdetaljer.

  eyecomfort

  Bærekraft

   

  Som verdensledende innen belysning tilbyr vi våre kunder energieffektive belysningsprodukter, -systemer og -tjenester av høy kvalitet. Bærekraft er kjernen i vår virksomhet. Og innovasjon er en viktig drivkraft for å integrere bærekraft i alle stadier av produktenes livssyklus. Fra energieffektivitet og plastfri emballasje, til å redusere skadelige stoffer, øke sirkulariteten og øke trivselen. Alle initiativer som er bedre for deg og bedre for planeten.

   

  Energiforbruk er ofte den viktigste enkeltfaktoren for å bestemme miljøpåvirkningen til et produkt gjennom hele livssyklusen. Ved å forbedre energieffektiviteten til et produkt, kan vi redusere mengden energi det bruker, og i sin tur dets karbonavtrykk. Når det gjelder de ultraeffektive LED-lampene, som er designet for å bruke minst 50 % mindre energi enn en standard Philips LED-lampe, er det et viktig skritt for å spare energi – og planeten.

  bærekraft

  Kjøp her