Du besøker nå Philips Lighting nettsted. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Pendellamper og
  hengelamper fra Philips

  Sammenlign funksjonene til ulike Philips-modeller og velg den beste måten å pynte opp hjemmet ditt med lys på.

   

  Moderne lysekroner for hjemmet, Philips Lighting LED

  Overraskende eleganse og effekter med pendellampe fra Philips

   

  Samlingen av pendellamper fra Philips Lighting  er moderne, minimalistisk, men slående elegant takket være fremragende design og kvalitetsmaterialer som glass, metall og tekstiler. De gir interiørløsninger som gir rom for inspirasjon, og en lyskvalitet som hever inntrykket av hjemmet ditt. 

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Se mulighetene du får med LED-belysning
   
   
   
   
   

  Se mulighetene du får med LED-belysning

   

  Føl deg som hjemme med den nyeste LED-teknologien fra Philips. Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


  Med LED-lamper fra Philips føler du deg som hjemme når du slår på lyset. LED-lyspærene kombinerer et varmt og behagelig hvitt lys med en eksepsjonelt lang levetid. LED-lyspærene gir umiddelbare og signifikante energibesparelser, samtidig som de forbedrer atmosfæren i hjemmet.


  Se alle LED-lyskildene

  Se pendellampen som passer best til hvert rom

  Hvor du skal henge pendellampen avhenger av hva du skal bruke rommet til, kontor, spisestue, arbeid eller fritid
  Lysekroner for soverom og stue

  Pendellamper for soverom og stue

  Stuen er hjertet i ethvert hjem, stedet der familien møtes for å slappe av eller underholde gjester. Belysningen for dette rommet og soverommet skal være fleksibel og lett å justere etter bruken i løpet av dagen. Soverommet har blitt et intimt og personlig sted til å slappe av, se på TV eller lese en bok. Soveromsbelysning bør ha en beroligende virkning, og lyset bør vare mykt og varmt og passe til ulike anledninger.
  lysekroner for kjøkken

  Pendellamper for kjøkken

   

  Kjøkkenet trenger tilstrekkelig belysning så du kan lage god mat til familie og venner.  Når alt er klart, kan du sette deg, justere lysintensiteten og kose deg med maten du har lagd. Philips har et komplett utvalg av lamper til alt du gjør på kjøkkenet. Mange av kjøkkenlampene våre er designet for montering under skap, over hyller og over kjøkkenbenken. En takpendel kan gjøre mye med kjøkkenet, ikke bare lyser den opp så det blir enklere å leve drømmen som en mesterkokk, pendellampen skaper atmosfæren der mye tid skal brukes med venner og familie.