Flere brands fra

Forslag

   Stuebelysning fra Philips

   Hvorfor stuebelysning fra Philips?

    

   Stuen er midtpunktet i hjemmet ditt. Et rom der du opplever mange ulike øyeblikk – slapper av med venner, ser på TV på sofaen, arbeider og spiser. Vi kan vise deg hvordan du tilpasser belysningen til hver aktivitet, fra lyssterke taklamper til koselige stuelamper. Så uansett hva du holder på med, skaper stuebelysningen den perfekte stemningen.

   Philips myLiving RING

   Hengelampe

   Lag flotte effekter i stuen med en hengelampe med et moderne, lekent preg, enten lyset er på eller av.
   Avmerkingsikon
   Skap en elegant og innbydende atmosfære
   Avmerkingsikon
   Materialer av høy kvalitet
   Avmerkingsikon
   Skap vakre lyseffekter
   Philips lampe RING 4091331PN

   Ideer til stuebelysning – for en koselig atmosfære

    

   Stuebelysningen må kunne tilpasses mange situasjoner. Ikke all belysning passer til enhver anledning. En taklampe er grunnlaget for den perfekte stuebelysningen. Her passer det med en dimbar lampe for å skape en rekke lysnyanser, fra klart hvitt lys til koselig varmt lys. Vi anbefaler LED-lamper – de gir et mykt, hvitt lys, er dimbare og energibesparende. En taklampe er veldig nyttig for lek, rengjøring og arbeid. Hvis du vil at rommet skal føles varmere, kan du bruke tilleggsbelysning:

    

   • Bordlamper på spisebordet, i vinduskarmene eller på hyllene
   • Gulvlamper nær sofaen eller lenestolen
   • Veggbelysning kombinert med speil, malerier, skulpturer
   • Integrert belysning, f.eks. i bokhyller

   Bare de beste for stuen – oversikt over alle fordelene

   Fem års garanti
   I tillegg til standardgarantien på to år for denne lampen tilbyr Philips en 5-års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.
   Lysfargetemperaturer
   Belysning har ulike fargetemperaturer, noe som angis i enheten kelvin (K). Lamper med lav kelvinverdi gir et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvinverdi gir et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lampen fra Philips sparer energi sammenlignet med tradisjonelle lyskilder, slik at du sparer penger på strømregningen og bidrar til et bedre miljø.
   LED 15 års gjennomsnittlig bruk
   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED i denne LED-lampen fra Philips varer opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år med gjennomsnittlig bruk i 3 timer/dag med minst 13 000 av/på-sykluser). Det er godt å slippe å tenke på vedlikehold eller skifte av lyspærer samtidig som du har den perfekte belysningen i hjemmet.

   Lys opp stuen

    

   Stuelamper gir ikke bare lys, de kan være dekorative også. Du kan stille inn effekter og la lyset bli en del av interiørdesignen bare ved å bruke den perfekte stuebelysningen. Kravene til stuebelysningen avhenger av rommets størrelse – lyst innredede rom trenger mindre lys enn mørkere rom, og indirekte belysning skaper en koselig atmosfære.

    

   Har du spisebord i stuen? Da bør du vurdere å bruke en dimbar hengelampe over bordet. På den måten kan du endre lyset etter behov – enten det er til måltider, spillkvelder eller arbeid. Veggbelysning kombinert med speil eller malerier skaper en koselig atmosfære – det samme gjør bordlamper i vinduskarmer, på hyller eller avlastningsbord.

   Design av stuebelysningtips

   Stillbilde fra Philips-stuevideo

   Se hvordan Philips WarmGlow skaper den perfekte stemningen i stuen

   Avmerkingsikon
   Sett en gulvlampe bak lesestolen din for å sikre at du har nok lys når du vil slappe av med en god bok. Med våre SceneSwitch-produkter kan du få tre scener fra klart dagslys til et koselig skjær, uten behov for dimmer.
   Avmerkingsikon
   Malerier og fotografier kan fremheves med spotlights i taket. Uansett hvor sterkt lys du vil ha, gir de dimbare WarmGlow-pærene et koselig skjær – jo mer du dimmer, jo varmere blir lyset.
   Avmerkingsikon
   Farget lys eller dimbare lamper kan brukes til å endre stemningen. Vi anbefaler Philips Hue – med mer enn 16 millioner farger kan du gjøre hverdagsbelysningen til en ekstraordinær opplevelse.

   Philips myLiving RING

   Hengelampe

   Philips lampe RING 4091331PN