Flere brands fra

Forslag

   Kjellerbelysning fra Philips

   Hvorfor velge kjellerbelysning fra Philips?

    

   Hva bruker du kjelleren til? Som vaskeri eller til oppbevaring? Kanskje som hobby- eller lekerom? Det kan også bli en kjellerstue. Uansett trenger du godt lys. Kjelleren mangler naturlig dagslys, har lavt tak og lite vindusareal. Vi hjelper deg å lyse opp kjelleren med taklamper, energieffektive LED-er og aksentlamper som gjør den til et trygt og behagelig sted for alle.

   Philips Hue bevegelsessensor

   Tilbehør

   Legg til en bevegelsessensor i Philips Hue-systemet ditt. Det er praktisk, betryggende og energibesparende. Sensoren er batteridrevet og fullstendig trådløs, så du kan plassere den hvor som helst i hjemmet. Du kan enkelt konfigurere sensoren via Philips Hue-appen.
   Avmerkingsikon
   Koble til opptil 50 Philips Hue-lys
   Avmerkingsikon
   Slår på Hue-lysene dine når det registreres bevegelser
   Avmerkingsikon
   Sensoren har ingen ledninger, så du kan plassere den hvor som helst i hjemmet
   Philips Hue bevegelsessensor

   Funksjonell kjellerbelysning – perfekt for vaskerom og oppbevaring

    

   Kjellere kan brukes til mye, for eksempel vaskerom og oppbevaring, så godt lys er viktig. Klassiske taklamper anbefales gjerne for å gi nok lys i et vanligvis mørkt rom. LED-lys er energieffektive og gir godt arbeidslys. Det kan være nyttig å bruke vegglamper og armaturer med klemfeste til belysning av hyller og lignende, slik at du alltid finner det du ser etter. I vaskerom er det viktig å bruke fuktbestandige armaturer på grunn av luftfuktigheten.

    

   Viktige egenskaper for kjellerbelysning er:

    

   • Godt arbeidslys
   • Pålitelig drift
   • Høy energieffektivitet
   • Fuktbestandige armaturer i våtrom som vaskerom

   Bare de beste for stuen – oversikt over alle fordelene

   Fem års garanti
   I tillegg til standardgarantien på to år for denne lampen tilbyr Philips en 5-års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.
   Lysfargetemperaturer
   Belysning har ulike fargetemperaturer, noe som angis i enheten kelvin (K). Lamper med lav kelvinverdi gir et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvinverdi gir et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lampen fra Philips sparer energi sammenlignet med tradisjonelle lyskilder, slik at du sparer penger på strømregningen og bidrar til et bedre miljø.
   LED 15 års gjennomsnittlig bruk
   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED i denne LED-lampen fra Philips varer opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år med gjennomsnittlig bruk i 3 timer/dag med minst 13 000 av/på-sykluser). Det er godt å slippe å tenke på vedlikehold eller skifte av lyspærer samtidig som du har den perfekte belysningen i hjemmet.

   Koselig kjellerbelysning – for en behagelig stue i kjelleren

    

   Ved innredning av kjellerstue er det viktig å planlegge belysningen nøye. På grunn av mangelen på dagslys trenger du mer belysning her enn i resten av huset. Det anbefales å begynne med en taklampe for almennbelysning i rommet og følge opp med aksentbelysning som veggarmaturer, gulvlamper og armaturer med klemfeste på bilder, speil og hyller. Dette fungerer særlig bra for fester, hobbyrom og stuer. Hvis du trenger mer inspirasjon for stuebelysningen, kan du klikke her

   Kjellerbelysning designtips

   Stillbilde fra Philips-kjellervideo

   Kjellerbelysning fra Philips: finn den rette belysningen til kjelleren

   Avmerkingsikon
   Velg fuktbestandige armaturer for fuktige rom som vaskerom.
   Avmerkingsikon
   Lag det perfekte festrommet i kjelleren med farget belysning fra Philips Hue.
   Avmerkingsikon
   Spiskammer og oppbevaringsrom bør belyses med kraftige spotter i taket.
   Avmerkingsikon
   Dimbar belysning skaper den perfekte atmosfæren i stuen. WarmGlow gir et koselig skjær – jo mer du dimmer, jo varmere blir lyset.
   Avmerkingsikon
   Kjellerstuer trenger flere lyskilder for å kompensere for mangelen på dagslys. SceneSwitch tilbyr tre scener fra klart dagslys til et koselig skjær, uten behov for dimmer.

   Philips Hue bevegelsessensor

   Tilbehør

   Philips Hue bevegelsessensor