Flere brands fra

Forslag

   Lamper til entré og
   gang fra Philips

   Hvorfor entrébelysning fra Philips?

    

   Entreen er det første rommet folk møter i hjemmet ditt. Førsteinntrykk teller, så det bør alltid ha en varm og tiltalende atmosfære. Vi kan hjelpe deg å finne den rette belysningen til entreen, fra strålende taklamper til bord- og vegglamper med mykt lys. Vakker design for entrébelysning som også spiller en rolle i å vise deg og gjestene dine inn i hjemmet.

   Philips Hue white ambiance

   Startsett

    

   Kom i gang med Philips Hue white ambiance starter kit og føl deg bedre med naturlig hvitt lys hele dagen, fra soloppgang til solnedgang.

   LED-logo
   Avmerkingsikon
   Få energi, konsentrer deg, les og slapp av med lys
   Avmerkingsikon
   Våkne mykt med din personlige soloppgang
   Avmerkingsikon
   Styr lyset på din måte
   Philips hue White Ambiance 871869654869

   Funksjonell entrébelysning – for det perfekte førsteinntrykket

    

   Valget av entrébelysning bestemmes av ulike faktorer. Avhengig av husets størrelse stiller entreen ulike krav.

   Generelt trenger entreen en grunnleggende lysstyrke for å gi rommet en jevn belysning. Taklamper i entreen er særlig egnet for dette formålet. Det er kanskje ikke nok til å belyse hele rommet, avhengig av entreens størrelse. Indirekte belysning på veggene gjør det mer koselig og innbydende, og gir et bedre førsteinntrykk av hjemmet ditt. Større rom kan fremheves med spotlights, som skaper en jevn belysning og viser deg hvor du skal.

   Bare det beste for entreen – oversikt over alle fordelene

   Fem års garanti
   I tillegg til standardgarantien på to år for denne lampen tilbyr Philips en 5-års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.
   Lysfargetemperaturer
   Belysning har ulike fargetemperaturer, noe som angis i enheten kelvin (K). Lamper med lav kelvinverdi gir et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvinverdi gir et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lampen fra Philips sparer energi sammenlignet med tradisjonelle lyskilder, slik at du sparer penger på strømregningen og bidrar til et bedre miljø.
   LED 15 års gjennomsnittlig bruk
   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED i denne LED-lampen fra Philips varer opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år med gjennomsnittlig bruk i 3 timer/dag med minst 13 000 av/på-sykluser). Det er godt å slippe å tenke på vedlikehold eller skifte av lyspærer samtidig som du har den perfekte belysningen i hjemmet.

   Gjør entreen til noe spesielt med entrébelysning

    

   Når den grunnleggende belysningen er på plass i entreen, gjelder det å skape en hyggelig atmosfære. Lysmontering kan fremheve flotte dekorasjoner som ofte finnes i større entreer. Bordlamper på kommoder eller avlastningsbord skaper varme øyer av lys. Veggarmaturer kan brukes til å fremheve bilder og skulpturer. Klesskap kan fremheves med downlights eller spotter på en vaier, stang eller strømskinne. For belysningen i en entré med speil er det best å velge en veggarmatur med et blendingsfritt, mykt lys. Fargerike LED-lamper og lys kan gjøre entreen litt mer spennende.

   Belysning til entreen – tips

   Stillbilde fra Philips-stuevideo

   Entrébelysning fra Philips: Finn den rette belysningen til entreen

   Avmerkingsikon
   LED eller sparepærer gir mange timer med lys.
   Avmerkingsikon
   Farget belysning kan skape unike stemninger i entreen. Bruk Philips Hue og velg blant 16 millioner farger.
   Avmerkingsikon
   Bruk dimbart lys for å gi en varm velkomst. WarmGlow gir et koselig skjær – jo mer du dimmer, jo varmere blir lyset.
   Avmerkingsikon
   Bruk naturlig lys i entreen. Entrélampene bør ha fargegjengivelse av høy kvalitet.
   Avmerkingsikon
   Klart lys til å komme i gang om morgenen, et koselig skjær å komme hjem til om kvelden: SceneSwitch gir det rette lyset for alle deler av dagen, uten behov for dimmer.

   Philips hue white ambience

   startsett

   Philips hue White Ambiance 871869654869