Flere brands fra

Utendørsbelysning når du trenger det

Kraften i bevegelse fra Philips

Les mer om Philips' teknologi for bevegelsesdetektor

 

Hvordan finner du nøklene i mørket? Hvordan kan du se hvem som står utenfor døren? Eller passe på at du ikke snubler i noe når du gjør husarbeid? Finn ut hvordan dette er mulig med teknologi for bevegelsesdetektor.

Hvordan kan belysning spare energi?
icon_energysaving_outdoor
Enkelt. Bevegelsessensorer holder energikostnadene ved hagebelysningen på et minimum, og du slipper også at naboene klager på at hagebelysningen holder dem våken. Du kan også velge solcelledrevet landskapsbelysning med LED-lys. Da betaler du ikke noe for belysningen av utearealene.
Gir belysning bedre sikkerhet?
icon_lock
Ja. Etter mørkets frembrudd kan utebelysning redusere faren for innbrudd. På den måten kan du sove trygt og godt. Derfor kan huseiere som har riktig monterte utelamper, slik som utelamper for inngangspartier eller utelamper til vegg, generelt føle seg mye tryggere.
Hva er det beste stedet for utendørs sikkerhetsbelysning?
icon_lock

For at belysning skal være optimal både med tanke på sikkerhet og komfort, er det viktig å plassere utebelysningen riktig. Områder som burde belyses om natten, er:

 

- inngangsdører
- garasjeområder

- hushjørner

Hvordan fungerer bevegelsessensorene?
bevegelsessensor
Utelampene våre er utstyrt med en infrarød bevegelsessensor (PIR) som oppdager bevegelse. Det gjør dem til en svært energieffektiv lyskilde, fordi de bare lyser når noen er i nærheten av sensoren. 
På hvor lang avstand kan sensorene oppdage bevegelse?
icon_motion-sensor_outdoor
Sikkerhetsbelysningen vår for utendørs bruk er lagd for å oppdage bevegelse på 10 meters hold. Det er praktisk at det er belysning om natten, samtidig som du sparer energi ved at de bare slås på når og hvor de trengs.
Er de vanskelige å sette opp?
lett å montere
Ikke i det hele tatt. Enkelt oppsett gjør at du enkelt kan velge når den automatiske sensoren skal slå på lampene og hvor lenge de skal være på. Og hvis du vil at lysene skal være på i lengre tid, er det enkelt å deaktivere sensorene.

Utendørs belysning – trygghetsskapende robuste og energibesparende lamper

Lys er med på å holde ubudne gjester vekk. Philips har et stort utvalg av utendørslamper som reagerer på bevegelser eller når det blir mørkt. Lamper med bevegelsessensor har den fordelen at lyset reagerer når noen går forbi og en eventuell innbruddstyv kan bli overrasket av det plutselige lyset. Lamper med lyssensorer slås på når det begynner å bli mørkt og slås av igjen når det blir lyst utenfor.

Vil du ha bedre belysning utendørs for å fremheve hagen?