Du besøker nå Philips Lighting nettsted. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Hagebelysning for spesielle øyeblikk

  Belysning for hager og balkonger


  Jo bedre hagebelysning og utelamper du har, jo mer tid kan du nyte utendørs. Du kan ha hagefest eller slappe av med en bok. Enten du har en stor hage eller en liten balkong, setter det rette lyset stemningen for å være utendørs med venner og familie.
  icon_energysaving_outdoor

  Lett å montere


  Det trenger ikke være vanskelig å montere en armatur. Med Philips hagebelysning kan du være sikker på at vi har gjort det så enkelt som mulig. Du kan montere utebelysningen vår i tre enkle trinn. Og mange forbrukere er enige. De som har montert produktene våre, bekrefter at de er enkle å montere*.


  (*Kilde: Hjemmebrukstest Frankrike - 2015)

  Icon_LEDincluded_outdoor

  Nydelig lyskvalitet


  For den perfekte avslutningen på en perfekt dag, kan du sette deg godt til rette og slappe av med en myk glød av hvitt lys. Hvitt lys hjelper deg å stresse ned om kvelden og få mer glede av utearealet. Utebelysningen vår har en jevn, ensartet lyseffekt med varmt hvitt lys med en fargetemperatur på 2700 kelvin, eller kjølig hvitt lys med 4000 kelvin. 
  Icon_high-quality_outdoor

  Pynt hagen med lys


  Hagebelysning kan gi deg samme flotte stil utendørs som innendørs. Armaturene våre fås i moderne og tradisjonelle utgaver som passer til stilen din. Materialer av høy kvalitet og fremragende produktdesign som fremhever hagen.

  Prøv belysningen vår i en virtuell hage!

  Utendørs lysdesign – tips

  Bruk indirekte belysning for å fremheve hagen

  Indirekte belysning er fint for å skape stemning, mens direkte belysning er mer funksjonelt. Skjul armaturene bak en busk eller hekk, eller rett dem mot terrasseveggen for maksimal effekt. Unngå sterkt lys rett i synslinjen til de besøkende, slik at du ikke blender dem.

  LED-hagebelysning skaper en trolsk stemning

  Avhenging av hvor bred hagen er, trenger du ekstra hagebelysning. Pass på å bruke LED, da de varer lenger og er mer energieffektive enn vanlige lyspærer. Vår solcelledrevne hagebelysning fanger inn solenergien om dagen, så du får vakker, atmosfærisk belysning til langt på natt! 

  Philips Abelia-lanternen er lett å ta med seg overalt. Med både lanterneeffekt og sterkere lys egner den seg godt for balkong og hage.

  Hvor skal du plassere utebelysningen?

   

  Bruk indirekte belysning for å fremheve hagen.

   

  For at den skal virke etter hensikten, både med tanke på sikkerhet og komfort, er det viktig å plassere utebelysningen riktig. Områder som avgjort bør belyses om natten, er:

  • inngangsdører
  • garasjeområdet
  •  hushjørner
  Abelia
  Kan du finne nøklene i mørket?