Forslag

  Taklamper

  Super Slim-taklampe, 36 W

  2700 K, White, Kan dimmes 8719514327146 Finn lignende produkter
  • Ett lysarmatur. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger

   8719514327146

   Taklamper

   Super Slim-taklampe, 36 W

   8719514327146 Finn lignende produkter

   Skap den rette stemningen ved å endre lysstyrke. Philips' LED-taklampe SceneSwitch har tre lysstyrkeinnstillinger som er perfekte for ethvert øyeblikk. Ingen dimmer eller ytterligere installasjon kreves. Det eneste du trenger, er lysbryteren du allerede bruker. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Ett lysarmatur. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger

  • Perfekt for å slappe av og omgås andre

   Stuen er sentrum i hjemmet – et sted der familien samles og slapper av. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter de skiftende behovene i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

  • EyeComfort – belysning som er behagelig for øynene

   Dårlig innebelysning kan belaste øynene. Vi tilbringer stadig med tid innendørs, og derfor er det mer viktig enn noen gang å belyse hjemmet riktig. Våre produkter streber etter å samsvare med EyeComforts strenge kriterier for blant annet flimmer, strobing, blending, fargegjengivelse og dimme-effekter. Philips LED-lyspærer gir like god og komfortabel belysning gjennom hele livssyklusen, med konsekvent kvalitet, lysmengde og farge i mer en ti år. Skift til en belysning som tar vare på øynene dine – de vil takke deg.

  • Enkel installering

   Enkel installasjon. Bare fest eller heng den på veggen eller takflaten, koble til kontakten, og så er armaturen klar til å brukes.

  • Superslankt design

   Den slanke designen ligger helt jevnt med taket og er perfekt til lave rom.

  • Jevn lysfordeling

   Spre lyset jevnt på tvers av rommet.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til www.philips.com/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og andre kriterier og produktdetaljer.