Forslag

  Taklamper

  Panel-taklampe, 36 W, rektangulær

  2700 K, Hvit, Kan dimmes 8719514326729 Finn lignende produkter
  • LED-panel som dimmes uten dimmer

   8719514326729

   Taklamper

   Panel-taklampe, 36 W, rektangulær

   8719514326729 Finn lignende produkter

   Noen ganger har du lyst til å forandre stemningen slik at den matcher det du gjør. Med Philips SceneSwitch LED-panelet kan du enkelt endre lysinnstillinger med din eksisterende bryter. Helt uten ekstra dimmer eller installering. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  LED-panel som dimmes uten dimmer

  Fungerer med din eksisterende lysbryter

  • Perfekt for å slappe av og omgås andre

   Stuen er sentrum i hjemmet – et sted der familien samles og slapper av. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter de skiftende behovene i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

  • EyeComfort – belysning som er behagelig for øynene

   Dårlig innebelysning kan belaste øynene. Vi tilbringer stadig med tid innendørs, og derfor er det mer viktig enn noen gang å belyse hjemmet riktig. Våre produkter streber etter å samsvare med EyeComforts strenge kriterier for blant annet flimmer, strobing, blending, fargegjengivelse og dimme-effekter. Philips LED-lyspærer gir like god og komfortabel belysning gjennom hele livssyklusen, med konsekvent kvalitet, lysmengde og farge i mer en ti år. Skift til en belysning som tar vare på øynene dine – de vil takke deg.

  • Enkel å rense

   Glatte og rengjøringsvennlige materialer sørger for at hjemmet ditt alltid stilles i et best mulig lys.

  • Superslankt design

   Den slanke designen ligger helt jevnt med taket og er perfekt til lave rom.

  • Jevn lysfordeling

   Spre lyset jevnt på tvers av rommet.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.