Forslag

  Taklamper

  Canaval-taklampe, 12 W

  2700 K, White, Kan dimmes, SceneSwitch, vanntett 8719514326866 Finn lignende produkter
  • Ett lysarmatur. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger

   8719514326866

   Taklamper

   Canaval-taklampe, 12 W

   8719514326866 Finn lignende produkter

   Skap den rette stemningen ved å endre lysstyrke. Philips' LED-taklampe SceneSwitch har tre lysstyrkeinnstillinger som er perfekte for ethvert øyeblikk. Ingen lysdimmer eller ytterligere installasjon kreves. Det eneste du trenger, er lysbryteren du allerede bruker Se alle fordeler

   Veiledende utsalgspris: kr 367,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Ett lysarmatur. Din lysbryter. Tre lysinnstillinger

  • EyeComfort – belysning som er behagelig for øynene

   Dårlig innebelysning kan belaste øynene. Vi tilbringer stadig med tid innendørs, og derfor er det mer viktig enn noen gang å belyse hjemmet riktig. Våre produkter streber etter å samsvare med EyeComforts strenge kriterier for blant annet flimmer, strobing, blending, fargegjengivelse og dimme-effekter. Philips LED-lyspærer gir like god og komfortabel belysning gjennom hele livssyklusen, med konsekvent kvalitet, lysmengde og farge i mer en ti år. Skift til en belysning som tar vare på øynene dine – de vil takke deg.

  • Enkel installering

   Enkel installasjon. Bare fest eller heng den på veggen eller takflaten, koble til kontakten, og så er armaturen klar til å brukes.

  • Fuktsikker

   Ettersom produktet er fuktsikkert, kan du trygt bruke det på badet, kjøkkenet, altanen eller andre steder hvor fukt kan være et problem.

  • Jevn lysfordeling

   Spre lyset jevnt på tvers av rommet.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.