Forslag

  myGarden

  Vegglampe

  Drosera, svart, LED 1739330P0 Finn lignende produkter
  • Nyt en vakkert opplyst hage

   17393/30/P0

   myGarden

   Vegglampe

   17393/30/P0 Finn lignende produkter

   Philips Drosera LED utendørs lys er laget av robust høykvalitets antrasittgrå aluminium. Det kan brukes både som vegglampe og taklampe. Det har et kraftig spredt varmt hvitt lys som lyser opp utendørsområdet. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Nyt en vakkert opplyst hage

  • High power LED

   High power LED

   Philips utendørsbelysning bruker den nyeste og mest avanserte LED-teknologien. Den gir sterk lysmengde, god lyskvalitet og lang levetid.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi. Dette gjør at du får lavere strømregning og at du hjelper miljøet.

  • Værbestandig

   Værbestandig

   Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs almennbelysning.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Lang driftstid opptil 25 år

   Lang driftstid opptil 25 år

   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED-lyspærene som brukes i denne LED-lampen fra Philips, kommer til å vare opptil 25 000 timer (som tilsvarer 25 år med en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag og med minst 13 000 brytersykluser). Det er godt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære, samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

  • Aluminium av høy kvalitet og overlegent kunststoff

   Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og overlegne syntetiske materialer.

  Se alle spesifikasjoner