Forslag
  • Nyt en vakkert opplyst hage

   17382/30/PN

   myGarden

   Vegglampe

   17382/30/PN Finn lignende produkter

   Bring tilbake de gode gamle dager på utsiden av huset med Skua-vegglampen fra Philips. Denne retrodesignen er stilig og passer godt inn når du tilbringer tid utendørs. Den sorte høykvalitetsoverflaten av aluminium passer perfekt inn med den personlige stilen din. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Nyt en vakkert opplyst hage

  • Værbestandig

   Værbestandig

   Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelse mot vann. Denne lampen er utformet med IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for utendørs almennbelysning.

  • Aluminium av høy kvalitet og overlegent kunststoff

   Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og overlegne syntetiske materialer.

  • Skap en stilig og innbydende atmosfære

   Denne utendørs vegglampen er designet ut fra det nyeste innen trender og livsstil for enkelt å kunne passe sammen med uteplassen og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket.

  Se alle spesifikasjoner