Forslag

  myGarden

  Innfelt spot

  Crust, rustfritt stål, LED 1735647P0 Finn lignende produkter
  • Lys opp hagen din på natten

   17356/47/P0

   myGarden

   Innfelt spot

   17356/47/P0 Finn lignende produkter

   Dette solide, innfelte Philips myGarden Crust LED-spotlyset i rustfritt stål lyser opp stier og oppkjørsler uten å forandre utseendet på hagen din. Førsteklasses materialer og Philips LED-lamper av høy kvalitet eliminerer i stor grad behovet for vedlikehold etter montering. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Lys opp hagen din på natten

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi. Dette gjør at du får lavere strømregning og at du hjelper miljøet.

  • IP67 – værbestandig

   IP67 – værbestandig

   Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelsesnivået mot vann. Denne lampen er utformet med IP67, noe som betyr at den er beskyttet mot midlertidig nedsenkning i vann og perfekt egnet for å belyse gangstier eller oppkjørsler. Du kan til og med kjøre over den.

  • Enkel installering

   Enkel installering

   Noen ganger kan det være vanskelig å installere belysning, men med denne utendørslampen fra Philips går installeringen som en lek. Denne varen leveres med en torxnøkkel.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

   I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Lang driftstid opptil 25 år

   Lang driftstid opptil 25 år

   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED-lyspærene som brukes i denne LED-lampen fra Philips, kommer til å vare opptil 25 000 timer (som tilsvarer 25 år med en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag og med minst 13 000 brytersykluser). Det er godt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære, samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

  • Rustfritt stål av høy kvalitet og utmerkede syntetiske materialer

   Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og utmerkede syntetiske materialer.

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

   LED-lyskilden som følger med denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

  Se alle spesifikasjoner