Forslag

  LED

  Spot (kan dimmes)

  5W (50 W), GU10, Varmhvit, Kan dimmes 8718696721674 Finn lignende produkter
  • Det rette lyset setter stemningen

   8718696721674
   Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

   LED

   Spot (kan dimmes)

   8718696721674 Finn lignende produkter

   LED-spotter fra Philips med varm glødende dimming gir en ny opplevelse for dimbare LED. Ettersom disse Philips-spottene kan dimmes som tradisjonelle pærer og du kan gå fra hverdagens funksjonelle belysning til inviterende og koselige atmosfærer. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Det rette lyset setter stemningen

  Jo mer du dimmer lyset, desto varmere blir fargetonen

  • Ensartet lysstrålemønster

   Ensartet lysstrålemønster

   Den optiske linsen gir en suveren lysstråle uten skygger som normalt vises ved kanten av strålespredningen, noe som skjer med tradisjonelle halogenspotter.

  • Kan dimmes ned til en varm glød

   Kan dimmes ned til en varm glød

   Med denne lyskilden kan du dimme fra varmt lys på 2700 K til lys på 2200 K. Jo mer du dimmer, jo varmere blir lyset.

  • Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Lang levetid – varer i opptil 15 år

   Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

  • Bra for planeten og kontoen

   Bra for planeten og kontoen

   LED-teknologi gir en energibesparelse på 80 % energi sammenlignet med konvensjonell teknologi, og er godt for miljøet.

  • Perfekt for effektbelysning

   Perfekt for effektbelysning

   Denne LED-spotten gir moderne belysning med en velkjent vidvinklet lysmengde (36 grader) og passer til både effektbelysning og allmennbelysning. Den kan brukes i innfelte bokser og lysarmaturer på strømskinner og er perfekt for bruk på kjøkken, til kjøkkenøybelysning, i stuer og spisestuer.

  • Ingen UV eller infrarød

   Ingen UV eller infrarød

   Lyskilden avgir ikke varme eller utltrafiolette stråler. Dette gjør at denne lampen ikke bleker hverken stoffer og eller andre materialer.

  • Lær om lys

   Lær om lys

   Fargetemperatur: Lys har forskjellige fargetemperaturer. Disse angis i enheten Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

  • Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Spesielt utviklet for å være behagelig å se på

   Det er lett å se hvordan hard belysning kan anstrenge øynene. Er det for lyst, blir du blendet. Er det for svakt, flimrer det. Nå kan du skånsomt opplyse din verden med LED som er designet for å være behagelig for synet, og på samme tid skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.