Forslag

  Funksjonell

  Taklampe

  Ozziet CL570, Svart, Dim 8719514432048 Finn lignende produkter
  • Ett lysarmatur. To lyssoner. Tre innstillinger.

   8719514432048

   Funksjonell

   Taklampe

   8719514432048 Finn lignende produkter

   Denne elegante og slanke taklampen i svart passer til ethvert tak. De rene, runde linjene til hovedlyset fremheves av et smart lineært kantlys. Kombiner de to lysene og lag 3 unike lysinnstillinger. Hoveddownlighten avgir kjølig lys på 4000k, og den lineære kantlyset avgir varmt lys på 2700k. Lampen er tilgjengelig i 3 størrelser og passer derfor perfekt inn i ethvert rom. Den praktiske minnefunksjonen husker den forrige innstillingen du brukte. Ozziet-taklampen ser like bra ut når den er av som når den er på. Se alle fordeler

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Bilder

  Ett lysarmatur. To lyssoner. Tre innstillinger.

  Med minnefunksjon for å hente frem forrige innstilling.

  • Perfekt for å slappe av og omgås andre

   Stuen er sentrum i hjemmet – et sted der familien samles og slapper av. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter de skiftende behovene i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

  • Lagre favorittmodusen din

   Enten du ønsker en varm glød til koselige kvelder eller et klart hvitt lys til arbeidet, lagrer systemet favorittinnstillingene dine slik at du enkelt kan velge dem igjen.

  • Enkel installering

   Enkel installasjon. Bare fest eller heng den på veggen eller takflaten, koble til kontakten, og så er armaturen klar til å brukes.

  • Superslankt design

   Den slanke designen ligger helt jevnt med taket og er perfekt til lave rom.

  • Lys med doble soner

   Det har aldri vært enklere å endre stemningen i et rom. Med Philips' SceneSwitch Dual zone LED-taklampe kan du angi stemningen med tre unike innstillinger. Kombinasjonen av hovedbelysning og lineær kantbelysning gir deg alternativer som er perfekte for samvær, konsentrasjon og koselige øyeblikk. Ingen dimmer eller installasjon kreves – alt du trenger, er den eksisterende bryteren.

  Se alle spesifikasjoner
  • Laget for å være behagelig for øynene. Gå til https://www.lighting.philips.no/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort for informasjon om flimmer, stroboskopiske effekter og produktdetaljer.