Du besøker nå Philips Lighting nettsted. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Bordlamper fra Philips

  Skap riktig atmosfære med dekorative bordlamper

   

  Bordlamper er et bra verktøy for å få en behagelig mengde lys i store rom som ellers risikerer mørke hjørner eller vegger. Bordlamper har mange ulike anvendingsområder, de kan for eksempel anvendes som hjørnelamper, på kommoder eller nattbordet. Bordlamper kan derfor være med på å skape den riktige stemningen for ulike rom i huset etter eget behov. Nattbordet krever for eksempel en egen form for belysning som en leselampe, mens en kommode i stuen kan trenge en lyskilde som skaper hyggelig stemning en sen kveld i sofaen. På grunn av de ulike behovene for belysning har Philips utviklet en flersidig kategori innen bordbelysning som er prisdyktig, fleksibel, pen og selvsagt kostnadseffektiv.

  Bordbelysning med integrert LED

   

  Et valg man må ta når man kjøper en lampe er om den skal ha integrert LED-modul eller en løs lyskilde som monteres i lampen. Skillet mellom disse to er at bordlamper med integrert LED-belysning gir muligheten til å være mer fleksibel når det kommer til designet på lampen, da ingen plass behøver å dedikeres til lyskilden. Dette tillater også at en dimmer kan integreres i lampen, som betyr at man slipper å tenke på om lyskilden kan dimmes eller ikke.

  Bordlamper med skiftbar lyskilde

   

  Lamper som tillater deg å bytte ut den nåværende lyskilden med en ny, er enkel å anvende hvis det er slik at man vil selv velge hvilken type lyspære som skal monteres.  Det gir mulighet for å velge hvilken wattstyrke og farge pæren skal ha. Valgmulighetene er så mangt! Selvsagt finnes det det alt for alle smaker og prisklasser!

  De mest populære bordlampene

   

  Utforsk alle bordlamper fra Philips Lighting