Flere brands fra

Forslag

   Baderomsbelysning fra Philips

   Hvorfor skal man velge baderomsbelysning fra Philips?


   Baderommet er et flerbruksrom. Om morgenen er det et sted for å bli klar til skole eller jobb så fort som mulig. Om kvelden er rommet istedenfor en behagelig oase der du kan nyte et avslappende boblebad mens du leser en god bok. Vi har de beste ideene til baderomsbelysning for maksimalt utbytte. Fra lyssterke taklamper og spotlight til speilbelysning og stemningsbelysning som skifter farge. Det perfekte utvalget av ideer til baderomsbelysning som frisker opp rommet.

   Philips myBathroom Hotstone

   vegglampe

    

   Philips myBathroom Hotstone LED-vegglampe gir perfekt lys for baderommet. Med diffuser i kunststoff og sokkel laget av krom viser denne elegante lampen huden i den mest optimale fargen for sminking, barbering og annet.   

   LED-logo
   Avmerkingsikon
   Høykvalitets LED-belysning
   Avmerkingsikon
   Varmhvitt lys
   Avmerkingsikon
   Energibesparelse

   Vår mest populære baderomsbelysning

    

   Baderomsbelysningen må kunne tilpasses til de ulike situasjonene i løpet av en dag. Ved å installere dimbar belysning kan du bestemme hvor mye lys som trengs til visse oppgaver. Taklamper eller innfelte spotter gir almennbelysning, som er nødvendig når du skal stelle deg om morgenen eller gjøre rent på badet. Ved å bruke vegglamper kan du skape aksentbelysning og åpne opp rommet. Skap en koselig atmosfære som minner om ditt yndlingsspa med stemningsbelysning som kan skifte farge. Disse kan lett tilpasses baderomsdesignen og humøret ditt. Speilet er en viktig del på alle baderom. Derfor trenger du riktig lys for speilet, som skal belyses ovenfra og fra begge sider. Speilbelysning skal lyse opp ansiktet på en slik måte at den fjerner alle skygger.  

   Bare det beste for baderommet – oversikt over alle fordelene

   Fem års garanti
   I tillegg til standardgarantien på to år for denne lampen tilbyr Philips en 5-års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.
   Lysfargetemperaturer
   Belysning har ulike fargetemperaturer, noe som angis i enheten kelvin (K). Lamper med lav kelvinverdi gir et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvinverdi gir et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.
   Philips energibesparende lyskilde
   Denne energibesparende lampen fra Philips sparer energi sammenlignet med tradisjonelle lyskilder, slik at du sparer penger på strømregningen og bidrar til et bedre miljø.
   LED 15 års gjennomsnittlig bruk
   En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED i denne LED-lampen fra Philips varer opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år med gjennomsnittlig bruk i 3 timer/dag med minst 13 000 av/på-sykluser). Det er godt å slippe å tenke på vedlikehold eller skifte av lyspærer samtidig som du har den perfekte belysningen i hjemmet.

   Trygge baderomslamper som er godt egnet for fuktige miljøer


   På baderommet er strøm og fuktighet på samme sted – noe som kan være en problematisk kombinasjon. Philips' baderomslamper løser dette ved å være spesialkonstruert for fuktige miljøer, og er derfor helt trygge å bruke. Baderommene er delt inn i tre fuktighetssoner. Og nettopp derfor er alle lampene våre klassifisert som enten IP23, IP44 eller IP65. En grunnregel er at jo nærmere belysningen er vannkilden, jo høyere IP-klassifisering og beskyttelse har du behov for. Denne verdien viser deg i hvilken grad lampen kan motstå vann. Legg merke til følgende: Høyere IP-tall gir bedre beskyttelse. Din sikkerhet og at du har det bra, er viktig for oss.

   Design av baderomsbelysning – tips

   Stillbilde fra baderomsvideo

   Baderomsbelysning fra Philips: Lag ditt eget velværested.

   Avmerkingsikon
   Den beste måten å belyse et speil på, er fra toppen og begge sidene. Speilbelysning skal lyse opp ansiktet på en slik måte at den fjerner alle skygger.
   Avmerkingsikon
   Til barbering eller sminke er det best å bruke spesifikt lys i tillegg til allmennbelysningen.
   Avmerkingsikon
   Vegglamper lager pene effekter og åpner opp rommet, slik at det skapes ulike stemninger. Vi anbefaler Philips Hue – med mer enn 16 millioner farger kan du gjøre hverdagsbelysningen til en helt spesiell opplevelse.
   Avmerkingsikon
   Dusjen er et annet område der du trenger spesifikk belysning. Monter ett eller to innfelte spotter med IP65 over dusjen og i nærheten av badet.
   Avmerkingsikon
   Hvis du installerer dimmere på badet har du full kontroll på mengden lys på hvilket som helst tidspunkt. Med våre SceneSwitch-produkter kan du få tre scener fra klart dagslys til et koselig skjær, uten behov for dimmer.
   Avmerkingsikon
   Skap den perfekte spafølelsen i baderommet med WarmGlow. Uansett hvor mye lys du vil ha fra de dimbare pærene: De gir alltid et perfekt koselig skjær – jo mer du dimmer, jo varmere lys.

   Philips myBathroom Hotstone

   vegglampe