Flere brands fra

Forslag

  Bli kjent med smart belysning – en verden av nye muligheter


  Med smart belysning setter vi lyskvalitet, økt effektivitet og databasert kunnskap i sentrum. Dette bringer LED-belysning og IT sammen og gir mer enn bare belysning. Innhenting og deling av data gir oss muligheten til å forenkle og forbedre hverdagen.

  Lyskvalitet
  hvor og når det er behov for det

  Gjør opplevelsen mer personlig

  Med LED-løsninger som møter krav til området og oppgaven som skal utføres, skaper man kvalitet på belysningen på tvers av de forskjellige bruksområdene. Få en mer personlig belysningsløsning med apper og lysstyring. Det gir deg en unik, skreddersydd opplevelse.

  Opptil 80 %
  lavere energikostnader

  For en bærekraftig fremtid

  Ved hjelp av energieffektiv LED-belysning og Internet of Things oppnår du best mulig nytteverdi og gjør driften enda bedre. Data fra smarte belysningssystemer gir kunnskap om aktivitetsmønstre. Samtidig kan belysningsnivåer og -planer justeres ved hjelp av ekstern overvåking og lysstyring.

  Databasert kunnskap
  gir grunnlag for beslutninger

  Kunnskap er makt

  Dra nytte av mulighetene som finnes i Internet of Things. Med smart LED-belysning som oppdager driftsstans og måler forbruk, er det enklere å planlegge vedlikehold og gjøre driften mer effektiv. Legg til sensorer i belysningssystemet, slik at du kan samle inn data som øker kunnskapen og bidrar til verdiøkning på flere bruksområder.
  connected-lighting

  Få en rask omvisning
  og opplev mulighetene

  Kan lys være noe mer enn bare belysning?

  Kan den hente inn informasjon?

  Forandre humøret vårt?

  Reagere når vi er til stede?

  Gjøre bedriften mer effektiv?

  Se filmen og finn ut.

  Slik fungerer smart belysning

  Med smart belysning
  er du tilkoblet overalt

  Muligheter for smart belysning i byer

  Oppdag mer

  Innovasjon fra Philips i byer

  CityTouch er en programvareplattform for utebelysning fra Philips. Den gir deg mulighet til å styre gatebelysning og analysere belysningsdata.

  Innovasjon fra Philips i butikker

  Med innendørs LED-basert posisjonering i butikken kan du gi kunden din en enda bedre opplevelse og forbedre driften ved hjelp av usedvanlig nøyaktige posisjonstjenester.

  Innovasjon i samarbeid med Philips

  Veien til suksess i dette raskt skiftende landskapet er gjennom samarbeid med de riktige partnerne.

  Vi bringer innovasjon til Internet of Things

  Philips Lighting skaper smartere byer, mer effektive bygninger og nyskapende handleopplevelser. Dette oppnår vi med databasert kunnskap som hentes fra sikre smarte belysningssystemer og Internet of Things i sanntid.