Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Neste kapittel i
  bybelysning

  Forskningsprogrammet City.People.Light

  La deg inspirere. Forskningsprogrammet City.People.Light gir et innblikk i nye og fremtidige utviklingstendenser innenfor bybelysning. Gjennom bidrag fra arkitekter, planleggere og kreative hoder utforsker man her hvordan byene våre kommer til å se ut og oppleves i fremtiden.

   

  De nyeste forskningsresultatene har blitt gitt ut i en bok med ekspertintervjuer, viktige trender og inspirerende belysningskonsepter fra Create the Livable City-seminarene våre.

   

  Dette informative kompendiet belyser fremtiden til de europeiske byene både fra et sosiokulturelt perspektiv og med hensyn til bybelysning.

   

  Du finner forskningsboken City.People.Light fra 2014 i spesialbokhandler verden rundt, samt hos Amazon.com . Sjekk også flipbook-versjonen i nedlastingsdelen under.

  Skisse fra forskningsboken city.people.light

  Ekspertintervjuer

   

  Er du klar til å bli opplyst? Boken inneholder samtaler med anerkjente opinionsdannere, bransjeeksperter og autoriteter på områdene bydesign, arkitektur og planlegging.

  Intervju med en ekspert

  Urban Futures-matrisen

   

  Vi introduserer Urban Futures-matrisen: referanseverktøyet for hele city.people.light-programmet. Finn ut mer om dette praktiske analyseverktøyet og hvordan du kan bruke det for å definere belysningsstrategien din.

  En ekspert forklarer Urban Futures-matrisen

  Seminarer  

   

  Finn ut mer om belysningskonseptene som ble utarbeidet på Create the Livable City-seminarene. Tilstelningene fant sted i seks forskjellige europeiske byer, og deltakerne omfattet noen av de mest fremstående byplanleggerne og landskapsarkitektene i Europa.

  En kvinne lager en skisse på et seminar

  Marco Bevolo

   

  Marco er ekspert på områdene strategisk design, humanforskning og byfremtid. Han har stiftet firmaet Marco Bevolo Consulting, og var tidligere direktør ved Philips Design-hovedkontoret i Nederland.

   

  Han har vært foreleser ved Wharton Business School, Temasek Polytechnic Singapore, Istituto Europeo di Design, Fashion Institute Arnhem og universitetet i Tilburg, Nederland.

   

  Han har fått en rekke utmerkelser, blant annet to ESOMAR Best Paper Conference-priser og Emerald Literati Award for Excellence. Han er medlem i Association of Professional Futurists.

  Forfatterne av boken
  Tapio

  Tapio Rosenius

   

  Tapio er grunnleggeren av Lighting Design Collective – et selskap som har spesialisert seg på arkitektoniske belysningsløsninger og lyskunst. Den unike tjenesteporteføljen omfatter utarbeidelse av digitalt innhold samt utvikling av belysningsprogramvare og designstrategier. Selskapet har filialer i Madrid, London & Helsinki, og opererer verden rundt via et partnernettverk.

  Tapio, som opprinnelig kommer fra Finland, har gjort arbeider i mer enn 25 land, og har som kunstner og designer fått en rekke utmerkelser innenfor belysningsdesign og kunst.


  Tapio har en Master of Science-grad fra UCL Bartlett University, London og en Medianomi i belysningsdesign fra TTVO, Finland. Han foreleser jevnlig ved arkitekt- og designhøgskoler samt fagarrangementer.

  Kontakt oss

   

  Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

   

  Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.