Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  HID

   

  Høyintensive utladningslamper (HID) er den tradisjonelle løsningen for miljøer med stor takhøyde. Teknologien som brukes, er mer energieffektiv enn lysrør og glødelamper, men HID mangler den umiddelbare aktiveringen som kjennetegner LED. Selv om slike løsninger bruker mindre energi så snart de er varmet opp, er de svært ineffektive sammenlignet med LED.

  LED

   

  Introduksjonen av LED-teknologi, eller lysemitterende dioder, revolusjonerte belysningsverdenen og anses nå som standard i bransjen. LED-belysning, som i all hovedsak består av et solid materiale som avgir lys når strøm passerer gjennom det, gir deg en kombinasjon av lang levetid, lavt energiforbruk og minimalt vedlikehold. Disse egenskapene er spesielt relevante i miljøer med stor takhøyde.

  LED + lysstyring

   

  Ettersom LED-belysning kan dimmes, er det en ideell løsning for bruk sammen med lysstyring. Bruk av bevegelsessensorer kan også være effektivt i områder med mindre aktivitet. Ved å dimme belysningen ned til et trygt bakgrunnsnivå kan du oppnå ytterligere energibesparelser, og med funksjonen for umiddelbar aktivering justeres LED-belysningen til 100 % styrke så snart det registreres bevegelse.

  LED + lysstyring + datastyring

   

  Philips GreenWarehouse-systemet tar belysning for stor takhøyde til nye høyder. Med digitale LED-løsninger er det nå mulig å samle inn data om styring via belysningssystemet. Analyse av denne informasjonen kan hjelpe deg med å optimalisere lagerkonfigurasjonen for å legge til rette for økt driftseffektivitet, for eksempel ved å endre inndelingen av soner.