Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Sørg for at  

  butikken forteller en historie

  AmbiScene

  fleksibel belysning for butikkmiljøer

  AmbiScene åpner nye dører for butikkeiere. Systemets fleksible belysning gir deg utallige nye måter du kan tiltrekke kunder på og inspirere dem til å komme tilbake. Skreddersydde lyseffekter kan gjenspeile varemerket ditt og hjelpe besøkende med å finne frem. AmbiScene-belysning kan dessuten tilpasses nye kolleksjoner og temaer ved hjelp av et tastetrykk.
  Et attraktivt butikkmiljø med Philips AmbiScene-belysning

  Skap en bedre kundeopplevelse

   

  AmbiScene-belysning kan gi kunden en bedre opplevelse på hvert trinn i møtet med butikken din. Fang kundenes oppmerksomhet med iøynefallende fasader. Ønsk kundene velkommen med en innbydende atmosfære. Hjelp dem med å finne frem til varer ved hjelp av aksenteffekter. Få dem til å se flotte ut i prøverommene, og gi dem et godt inntrykk med vennlig betjening i kassen.

   

  Butikkvindu belyst med Philips AmbiScene i Markenstore i Tyskland

  Kasuser

  Bruk av AmbiScene

  Utarbeidelse av en AmbiScene-løsning krever lagarbeid. Prosessen kan involvere markedsføringseksperter, detaljhandelskonsulenter, arkitekter, lysdesignere, teknikere, butikkansatte og fagfolk fra Philips. Prosessen starter med et konsept som gjenspeiler merkevarestrategien din. Denne ideen blir deretter omgjort til et kreativt design av en belysningsrådgiver.


  Ditt AmbiScene-design blir deretter virkeliggjort ved hjelp av banebrytende lyskilder, armaturer og kontrollere. Med belysningsteknologi fra Philips kan nærmest enhver tenkbar idé bli til virkelighet. Våre intuitive grensesnitt gir dessuten enkel tilpasning og justering av atmosfæren i butikken din for ulike anledninger.

  Philips AmbiScene-belysning skaper en unik kundeopplevelse i skobutikken Shoebaloo i Amsterdam i Nederland

  Inspirert av AmbiScene

   

  AmbiScene er ikke et belysningsprodukt. AmbiScene er en rekke fleksible systemer for dynamisk belysning som støtter opp under butikkstrategien din på kreative, spennende måter. AmbiScene-belysning kan integreres med andre teknologier, og kan derfor brukes til å lage interaktive installasjoner som kundene elsker.

   

  Motebutikk med Philips AmbiScene-belysning

  Nedlastinger

  Brosjyre for AmbiScene

  pdf 15,5 MB

  Kontakt oss

   

  Bruk dette skjemaet hvis du har forretningsrelaterte spørsmål om de profesjonelle belysningssystemene vi tilbyr.

   

  Bruk det detaljerte skjemaet vårt for omfattende spørsmål.