Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  StoreWise

   

  LED-belysning for dagligvare

  Smart belysning for dagligvare

  God belysning for dagligvare handler om å finne den riktige balansen mellom energieffektivitet/kostnadsbesparelser og gode kundeopplevelser. Smart StoreWise-butikkbelysning hjelper deg å balansere disse faktorene perfekt. I tillegg til attraktiv LED-belysning som reduserer energikostnadene, bidrar lysstyring og programvare til ytterligere energibesparelser samtidig som kundene tilbys en kvalitetsopplevelse som fremmer salg og merkevarebygging.

   

  Den fremtidsrettede StoreWise-plattformen skaper en unik løsning for butikken din. Den hjelper deg å presentere produktene på en best mulig måte, skape god atmosfære og lede kundene gjennom butikken – alt sammen ved hjelp av lys. Den monterings- og vedlikeholdsvennlige StoreWise-løsningen gir deg mulighet til å tilpasse egne planer for belysning og dimming gjennom en praktisk app for butikksjefer.

  Smart belysning for dagligvare – energieffektive lysarmaturer med sentraliserte kontroller og programvareapper
  Belysningen kan dermed samkjøres med døgnrytmen og brukes til å fremheve bestemte områder under en kampanje eller et spesialarrangement. Gjennom fleksible pakker der energieffektive lysarmaturer kombineres med sentraliserte kontroller og programvareapper, høster du fordelene med smart butikkbelysning fra første stund.

  En kort oversikt over fordelene med StoreWise

  Philips Lightings StoreWise LED-belysning for dagligvarehandel hjelper deg å øke salget og få kundene til å tilbringe mer tid i butikken
  Kutt energikostnadene

  Skap uforglemmelige opplevelser

  Et innbydende miljø der produktene alltid vises fra sin beste side, øker sannsynligheten for at kundene tar seg god tid i butikken og kommer tilbake flere ganger for å handle.

  Kutt energikostnadene

  Spar energi

  I tillegg til det du sparer ved å bytte til LED, kan du kutte energikostnadene med ytterligere 35 % ved å bruke et smart dimmingsystem.

  Kutt energikostnadene

  Styr belysningen for dagligvare på en enkel måte

  Vis statusinformasjon og bytt enkelt mellom belysningsscener eller planer via en mobilapp med trådløs kontroll.

  Kutt energikostnadene

  Sikre virksomheten din for fremtiden

  Øk effektiviteten ved å integrere belysning for dagligvare med systemer for anleggsdrift – og legg enkelt til nye butikker i systemet etter hvert som du utvider virksomheten.

  Muligheter med StoreWise

   

  StoreWise er en intelligent LED-belysning for dagligvare som du kan bruke i enten én eller flere butikker. Tilleggsfunksjoner som for eksempel utnyttelse av dagslys, planlegging og nærværsdeteksjon gjør det mulig å øke besparelsene ytterligere.

  Slik fungerer StoreWise

  StoreWise inkluderer verktøy som gjør det enkelt å maksimere utbyttet av belysningssystemet.
  Philips Lightings StoreWise LED-belysning for dagligvarehandel hjelper deg å øke salget og få kundene til å tilbringe mer tid i butikken
  StoreWise-brukergrensesnitt

  StoreWise-brukergrensesnitt
  Med mobilappen kan du opprette og endre forhåndsinnstillinger, redigere planer, sjekke status og velge forhåndsinnstilte alternativer manuelt.
  Tørrkontaktenheter

  Lysstyring
  Lysstyring gir deg mulighet til å bruke smart dimming, planlegging og soner, mens integreringsenheter gjør det mulig å koble belysningssystemet til et tredjepartssystem (inkludert sikkerhetssystemer), HVAC og BMS.
  Sensorer

  Sensorer
  Sensorer kan brukes til å registrere aktivitet og stille ned eller opp lysstyrken etter behov.
  LED-lysarmaturer

  LED-lysarmaturer
  Vi tilbyr et omfattende sortiment av LED-lysarmaturer for butikk – innbefattet effekt-, linje- og allmennbelysning.
  Lysoppskrifter for ferskvare

  Lysoppskrifter for ferskvare
  Lysoppskrifter og -armaturer for ferskvare hjelper deg å presentere matvarene på en delikat måte og redusere matsvinnet.

  Referanseprosjekter

  Kontakt

  Ta kontakt med det lokale kundesenteret
  dersom du har spørsmål eller forespørsler. 

  Finn ut mer om belysningssystemer for StoreWise