Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.

1. Homogent lys av ypperste klasse

I den monteringsferdige OneSpace-løsningen integreres LED-lys i tekstiler for å skape en hvit, lys takoverflate som skjuler lyskilden helt. Den jevne lysfordelingen forsterker følelsen av dagslys og skaper en funksjonell belysning som det er en glede både å jobbe og oppholde seg under. Resultatet er et homogent lys som kan dimmes og holder høyeste kvalitet.
I den monteringsferdige OneSpace-løsningen integreres LED-lys i tekstiler for å skape en hvit, lys takoverflate

2. Nye designmuligheter

Åpne opp for nye minimalistiske designmuligheter med monteringsferdig OneSpace. Det 120 mm tynne panelet kan monteres på veggen eller i taket for å skape unike visninger i butikker, hotell- og restaurantnæringen samt kontormiljøer.  
Minimalistiske lyspaneler kan monteres fritthengende eller i taket for å skape iøynefallende designer

3. Bedre sensorer

OneSpace gir lokalene et tydelig løft – både visuelt og praktisk. Jevnt, klart og blendingsfritt LED-lys tar bort alt av skygger, slik at det blir lettere for deg å se og bedømme hvordan ting tar seg ut. I tillegg forbedres akustikken i rommet ved at forstyrrende gjenlyd reduseres.
Monteringsferdig OneSpace forbedrer romopplevelsen og lar gjenstander fremstå i et best mulig lys

4. Smartere – helt enkelt

Takpanelet er laget for å integreres perfekt i styringssystemet du bruker. OneSpace leveres som en monteringsklar enhet som er enkel å installere og vedlikeholde.
Det monteringsferdige OneSpace-panelet integreres perfekt i styringssystemet du bruker

5. Skreddersydd OneSpace takbelysning

De monteringsferdige panelene fås i standardstørrelser, og kan kombineres for prosjekter på under 100 m2. Hvis prosjektet ditt er større enn 100 m2, kontakter du oss for mer informasjon om skreddersydde paneler.
OneSpace kan også leveres som skreddersydde paneler.