Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.

1. Én by, én plattform

CityTouch er et programvarebasert styringssystem for den tilkoblede infrastrukturen i byen. Et praktisk og sentralt instrumentpanel gjør at du sikkert kan styre byens tilkoblede gatebelysning og systemer. Dette gjøres eksternt via det nettverket du foretrekker - innbefattet standard mobilnettverk.
Én by, én plattform

2. Sikt og styring

Med CityTouch connect-appen varsles du om eventuelle strømbrudd, og kan se statusen til hvert lyspunkt i tilnærmet sanntid. Du kan ekstern justere og forhåndsinnstille lysnivåer for alle tilkoblede gatelys på en sikker måte. I tillegg kan du overvåke energiforbruket til hvert lyspunkt for å sikre at at du bare betaler for den strømmen du bruker.
Sikt og styring

3. Omfattende portefølje for tilkoblingsløsninger

Som totalløsning for styring av gatebelysning støtter CityTouch både nye og ettermonterte installasjoner. Eksisterende gatebelysning kan gjøres kompatibel med CityTouch ved hjelp av CityTouch-tilkoblingssettet (EU) eller en tilkoblingsnode (bare USA, NZ, AU), mens CityTouch Ready-partnerprogrammet lar sertifiserte leverandører levere kompatible lysarmaturer som gir en helt åpen plattform som kan tilpasses på en enklere samt mer fleksibel og effektiv måte til kravene dine.
Uavhengig av leverandører

4. Arbeidsflyt

CityTouch Workflow-appen gir bedre driftseffektivitet med arbeidsflyt som effektiviserer vedlikeholdet. Du kan både sende presise arbeidsforespørsler på mobil, og vise statusen sentralt i systemet. I tillegg kan du finne ut hvilke lysarmaturer som nærmer seg slutten av levetiden sin, slik at du proaktivt kan planlegge vedlikehold og utskifting.
Arbeidsflyt

5. Innsikt      

CityTouch Workflow-appen kan åpne nye muligheter ved å gjøre driften bedre og redusere kostnadene. Dette gjøres med enkelt genererbare rapporter, visualisering av data, i tillegg til analytiske verktøy som gjør at du kan se systemets ytelse.
Innsikt