Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  CityTouch

   

  Lysstyringssystem for vei- og
  gatebelysning

  Bli en smart by med intelligent belysning

  CityTouch er en sikker, intelligent lysstyringsplatform til utendørs belysning som hjelper kommuner med å bli mer attraktive, effektive og bærekraftige. CityTouch gir overblikk og kontroll over byens belysning fra et sentralt dashboard og gir deg muligheten til å fjernovervåke de enkelte belysningspunktene via mobilnettverket, samt innstille tid og lysnivå etter behov. Datakryptering og to-faktor godkjennelse sikrer at softwaren oppfyller de mest krevende sikkerhetsstandarder. Vår brukervennlige web interface gir et komplett overblikk over dine belysninger for vei og gate, med mulighet for optimalisering av arbeidsprosesser og veldikeholdning. Realtid-data kan anvendes til å analysere tilstand og energiforbruk for belysningen i byen.

   

  CityTouch-tilkoblet, offentlig belysning for smarte byer – video
  CityTouch Ready-armaturer fra Philips eller sertifiserte partnere er kompatible med CityTouch-platformen. Uansett hvilket CityTouch Ready-armatur du velger, gir CityTouch deg komplett fleksibilitet med åpne standarder og enkel integrasjon med andre IoT-enheter. Dette sikrer at kommunen har et fremtidsrettet belysningssystem for vei og gate som alltid vil ha muligheten til å følge smarte bytrender.  

  Fordeler med CityTouch

  CityTouch fra Philips Lighting leverer infrastrukturen for smarte byer – med smart gatebelysning som første trinn
  Kutt energikostnadene

  Bedre grunnlag for å ta beslutninger

  Styr belysningen, mål energiforbruket, overvåk systemstatus og diagnostiser eventuelle problemer fra ett intuitivt intrumentpanel.   

  Hurtig avkastning på investeringen

  Overgangen til LED-gatebelysning gir en umiddelbar reduksjon i energikostnadene. Når LED-belysning kombineres med CityTouch-systemet med bruksinnsikt og ekstern diagnosistering, reduserer du kostnadene dine og tilbakebetalingstiden for investeringen din.

  Kutt energikostnadene

  Fleksibel med åpne standarder

  CityTouch kan integreres med alle typer ressursstyringssystemer og lysarmaturer, slik at du står fritt til å velge den beste leverandøren for byen din. Sertifiserte leverandører tilbyr CityTouch-klare lysarmaturer som kobles automatisk til CityTouch-systemet.

  Fremtidssikkert og trygt
  Dette er et åpent system som støtter sensorer, kameraer og andre IoT-enheter. Dette er et system som er klart for fremtiden. Dedikerte brukerroller og fullt krypterte dataoverføringer sørger for at systemet innfrir selv de høyeste sikkerhetsstandardene. Regelmessige programvareoppdateringer holder systemet til enhver tid oppdatert.
  Kutt energikostnadene

  Oppgrader eller utvid på en enkel måte

  Dette sikre systemet er enkelt å sette i drift og bruke. Ettersom det fungerer både med nye og eksisterende lysarmaturer, kan all intelligent bybelysning kobles sammen. Hvis du har gatelys som ikke er kompatible med CityTouch, monterer du ganske enkelt et CityTouch-tilkoblingssett (EU) eller en node (Amerika/NZ/AU) på hver stolpe.

  Muligheter med CityTouch

   

  CityTouch er en plattform for administrering av offentlig LED-gatebelysning.

  Slik fungerer det

   

  CityTouch-systemet er en totalløsning for styring av belysning. Du kan lese mer om disse komponentene ved å laste ned brosjyrene under.

  CityTouch-portefølje

  CityTouch-plattformen utmerker seg med et intuitivt brukergrensesnitt og strenge sikkerhetsstandarder. Det kan skaleres etter behov og gir deg full oversikt og kontroll over hele belysningssystemet ditt.
  Du kan eksternt styre den intelligente gatebelysingen med CityTouch connect-appen.
  CityTouch workflow-appen fra Philips Lighting tilbyr innsikt og arbeidsflyter for effektiv intelligent belysning.

  CityTouch connect-app

  Styr gatelysene eksternt, overvåk statusen for lysarmaturene (innbefattet varsler om feil) og mål energiforbruket i tilnærmet sanntid ved hjelp av en standard nettleser. 
  De tilkoblede CityTouch-belysningssystemene fra Philips Lighting fungerer med standard nettverk

  CityTouch workflow-app

  Analyser data, planlegg vedlikehold og sørg for konsekvent belysning med funksjoner for visualisering av rike data. Mobilverktøyet deler vedlikeholdsinformasjon med personalet i felten, og loggfører aktivitet automatisk for å unngå overflødige datastrømmer.

  Tilkoblingsalternativer

  CityTouch Ready lysarmaturer


  CityTouch-klare lysarmaturer er en bruksklar løsning som gir deg mulighet til å oppgradere til LED samtidig som du oppgraderer til intelligent belysning. Lysarmaturene lokaliserer seg og starter opp automatisk ved hjelp av ett av de tre kontrollalternativene, og begynner straks å laste opp ressursdata til CityTouch-systemet.

  Styring av individuelle lyspunkter eller grupper

  CityTouch workflow-appen fra Philips Lighting tilbyr innsikt og arbeidsflyter for effektiv intelligent belysning.

  CityTouch Ready lysarmaturer

  All vei- og gatebelysning fra Philips Lighting kan integreres sømløst med CityTouch-systemet ved hjelp av noden eller tilkoblingssettet. De CityTouch-klare lysarmaturene fra Philips er en viktig komponent i infrastrukturen for intelligent urban belysning.
  CityTouch workflow-appen fra Philips Lighting tilbyr innsikt og arbeidsflyter for effektiv intelligent belysning.

  CityTouch-tilkoblingsenheter

  Med tilkoblingssettet (EU) eller tilkoblingsnoden (Amerika, NZ, AU) gir du ekisterende lysarmaturer en bruksklar tilkobling.

  Styring av grupper av lyspunkter

  CityTouch workflow-appen fra Philips Lighting tilbyr innsikt og arbeidsflyter for effektiv intelligent belysning.

  Kabinettbasert gruppetilkobling

  Koble en gruppe installerte gatelys via kraftlinje til en segmentkontroller som kobler til CityTouch-programvaren via Internett.

  CityTouch-klare lysarmaturer

  Gjennom CityTouch Ready-partnerprogrammet drar du fordel av en plattform for styring av intelligent belysning samtidig som du står fritt til å velge ønsket lysarmaturleverandør.

  CityTouch Ready-partnerprogrammet er åpent for alle lysarmaturleverandører. Leverandører som ønsker å bli CityTouch Ready-partnere, må fullføre sertifisiseringsprosessen for å sikre at samtlige CityTouch Ready lysarmaturer faktisk er bruksklare og har samme brukervennlighet.

  Listen over sertifiserte partnere blir stadig lengre

  CityTouch -tjenester

  levetidstjenester

  Levetidstjenester

  Optimaliser byens lysytelse og beskytt investeringen din gjennom en servicepakke fra Philips Lighting som gir store besparelser og problemfri drift.

  Referanseprosjekter

  Kontakt
  Ta kontakt med det lokale kundesenteret
  dersom du har spørsmål eller forespørsler. 

  Finn ut mer om belysningssystemer for byen din