Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  REBEL CONTROLS

  BACA Lighting

  Møt våre partnere

  REBEL CONTROLS er en skandinavisk forhandler av produkter og tjenester for intelligente belysninganlegg. REBEL CONTROLS leverer styresystemer, forkoblinger, lyskilder, komponenter og armaturskinner fra noen av verdens beste produsenter og hjelper deg med å sette opp, integrere og spesifisere det produkt som leverer den optimale prestasjonen for prosjektet ditt. REBEL CONTROLS tilbyr også relaterte rådgivende tjenester som programmering og igangsettelse av anlegget ditt.
  Philips icon for certified added partners

  Partnernivå

   

  Value Added Partner for: 
  Dynalite

  Icon for partner's specialization

  Spesialister innenfor

   

  Arbeidsplasser og hjem, restauranter og hoteller, media og branding, infrastruktur og byer, detaljhandlel og utstillinger.

  Prosjekter

  Älvsborgsbron

   

  Den 933 meter lange Älvsborgbron forbinder den nordlige delen av Gøteborg med den sørlige delen. Broen, med den 107 meter lange masten, ble bygd i 1966 og har siden da vært en av byens mest framtredende landemerker. I 2016/2017 ble broen belønnet med et nytt lysdesign som krever flere dynamiske kontrollfunksjoner. REBEL CONTROLS leverte et utvalg av ulike styringsprotokoller, i tillegg til programmering og igangsettelse av anlegget som i dag har den nødvendige stabiliteten i infrastrukturen og genererer den dynamikken som lysdesignet krever.

   

  Lysdesign: Ulrika Samuelsson, Rejlers

   

  Uppdragsgiver: Trafikverket, Vattenfall

   

  Film om Älvsborgbron

  REBEL CONTROLS