Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  KMKt

  KMKt

  Møt våre partnere

  KMKt er et selskap med over 15 års erfaring innen prosjektering og levering av komplette løsninger for idrettsbelysning i Norge. KMKt er Philips Value Added Partner for idrettsbelysning og PerfectPlay i Norge, og ved å velge KMKt som din belysningspartner, velger du samtidig Philips pålitelighet og belysningsløsninger med kvalitet. 

  PerfectPlay 

  PerfectPlay er et intelligent sportsbelysningssystem som har stort potensiale til både å redusere energikostnadene og andre driftsomkostninger. Sammen med Philips LED lyskastere bidrar PerfetcPlay til økt lyskvalitet og sikrer enkel styring av belysning ved bruk av forskjellige lysinnstillinger som er i overenstemmelse med den aktiviteten som skal utøves. Der er kommet et markant skifte i markedet i Norge der byggherrer (kommuner og idrettslag) nå ønsker seg LED og PerfectPlay styring på sine anlegg. Dette skiftet har ført til at over 80% av KMKt sine leveranser av idrettsbelysningsanlegg nå er for LED med PerfectPlay. 

  KMKt 

  KMKt har bred erfaring og kompetanse på belysning av ulike typer av idrettsanlegg, spesielt fotballbaner for breddeidrett, og utfører rådgivning, lysberegning, komplett utstyrsleveranse og sluttkontroll av lysanlegg. Vi leverer komplette utstyrpakker for lysanlegget inklusive master, skap/underfordelinger, hovedtavler og lyskastere. 

  Som byggherre, om det er kommune eller idrettslag, så er det overordnet å påse at man investerer i et anlegg som er i tråd med de økonomiske rammer en har til rådighet. Videre er det også slik at bak de fleste prosjekter til breddeidrett ligger mye personlig innsats, engasjement, drømmer og ambisjoner og ikke minst en mengde dugnadstimer fra de mange frivillige som driver breddeidretten i Norge. I lys av dette ser vi i KMKt det som helt overordnet å sikre at anlegget har best mulig nytteverdi for brukere og byggherre. 

  Vår målsetning er å være en god rådgiver, leverandør og samarbeidspartner gjennom hele byggeprosessen fra planlegging, via levering og montering og fram til sluttkontroll av lysanlegget. 
  Philips icon for certified added partners

  Partner nivå

   

  Certified Value Added Partner for: 

  Sportslighting 
  Philips Perfect Play

  Icon for partner's specialization

  Spesialisert i

   

  Forhandler av idrettsbelysning, stålmaster og støyskjermer

  Icon to visit the website

  Nettstedet

   

  https://www.kmkt.no/

  Phonenumber: +4792865248 
  Email: firmapost@kmkt.no

  Prosjekter

  Rolland kunstgressbane


  KMKt leverte i 2016 nytt lysanelgg til Rolland kunstgressbane.

  Anlegget er beregnet i henhold til NS-EN 12193, tabell A21, Klasse II => Eavg=200Lux, jevnhet > 0,60

  Anlegget beståt av 6.stk lysmaster, h=18m og er bestykkket med 14.stk MVP507 OptiVision MHN-LA 2000W lyskastere.

  KMKt
  KMKt

  Varden Amfi


  KMKt leverte i 2008 nytt lysanelgg til Varden Amfi.
  Anlegget er beregnet i henhold til UEFA Guidlines for artifical lighting og oppfyller NFF Lisenskrav for Toppfotball.

  Anlegget består av 4.stk lysmaster, h=40m og er bestykkket med totalt 160.stk MVF404 ArenaVision MHN-SA 2000W lyskastere.