Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  Atea Logo

  Møt vår partner, Atea

  Atea er en erfaren tjenesteleverandør innen nettverk og forhandler av utstyr for IT-bransjen, og i nært samarbeid med kundene og partnere har Atea som mål å utvikle løsninger som neste generasjon kan være stolte av. Ateas løsninger og tjenester kan deles inn i tre hovedområder:

   

  • Information Management
  • Digital Workplace
  • Hybrid Platforms

   

  Med en konvergert IT-infrastruktur danner det grunnlaget for hvordan et selskap kan bygge systemer og applikasjoner som utnytter felles ressurser og som kan dele data for dyp funksjonalitet og intelligens. Partnerskapet med Signify åpner opp nye muligheter til å tilby utstyr for tilrettelagte bygninger og ta steget videre utover IT-infrastruktur og bevege seg mer mot løsninger for smarte bygg.

   

  Prosjekt

  Sola Airport Arena er Ateas eget kontor i Stavanger, og fungerer som en levende lab, hvor de selv kan teste og demonstrere intelligente og integrerte systemer inkludert belysning. Som et smartbygg kan de vise kundene hvilke muligheter konvergert infrastruktur gir, samtidig som komfort og produktivitet for de ansatte også er en prioritet.
  interact_norge
  Philips icon for certified added partners

   

  Partner-nivå

  Signify value Added Partner for:
  Interact Office (POE)
  Philips Dynalite
  Icon for partner's specialization

   

  Spesialister innenfor

  Information Management, Digital Workplace, Hybrid Platform
  Icon to visit the website

   

  Kontaktinfo

  https://www.atea.no

  Telefon: +47 22 09 50 00
  E-post: sos@atea.no