Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  En presentasjon

  som får tennene til å løpe i vann

  Eataly
  Roma, Italia

     

  Finn ut mer om hvordan butikkbelysningen vekker begeistring blant kundene hos Eataly i Roma.
  Fasaden på Eataly i Roma belyst med Philips Lighting

  Vi er veldig godt fornøyd med
  resultatet. 

  Kundene roser belysningen vår. Vi vil jo helst ha komplimenter for maten vår, men det er hyggelig at folk også setter pris på belysningen."

   

  – Oscar Farinetti, grunnlegger av Eataly

  LED-butikkbelysning fra Philips
  Eataly-butikk belyst med Philips-butikkbelysning

  Utfordringen


  Roma kan være stolt av Eataly. Denne fire-etasjers gigantbutikken kombinerer markeder, restauranter og læringsfasiliteter, og viser verden hvorfor Italia er berømt for sitt kjøkken. Philips hadde bare ni måneder på seg til å designe en strålende belysningsløsning til butikken skulle åpne i juni 2012.
  Overblikk over Eataly-butikken i Roma, belyst med butikkbelysning fra Philips

  Riktig belysning

   

  For en gastronomisk autoritet som Eataly, trengte man noe helt spesielt. Teamet vårt samarbeidet med Luceplan – et italiensk designselskap som eies av Philips – om å skape en appetittvekkende atmosfære i butikken. Vi brukte skinnemonterte StyliD-spotlights for allmennbelysningen og salgsflatene. Disse armaturene kan fylle lokalet med rent, friskt lys, eller skape en mer stilfull atmosfære i blant annet vinavdelingen.

   

  For hyllebelysning brukte vi Maxos LED-paneler. Disse gir en effektiv direkte belysning som gjør at produktene ser ekstra innbydende ut. Den utvendige fasaden ble belyst med Philips eW Graze Powercore, og i resten av uteområdet ble DecoScene LED-armaturer innfelt i brolegningen. Vinduene belyses fra innsiden med Philips iColor Graze Powercore-armaturer som muliggjør både statiske og dynamiske lyseffekter. Eksteriøret har nå et stilfullt utseende som trekker kunder til butikken.

   

  Konferanserommet ble utstyrt med en ytterligere innovasjon. Luminous Textile skaper vakre lysspill fra innsiden av veggene. Eataly kan på den måte skape en unik atmosfære som gjør et uutslettelig inntrykk på gjestene.

   

  Eataly har fra første stund vært et lysende eksempel på suksess, og betjener 25 000 kunder hver dag. Belysningen har i stor grad bidratt til denne seiersgangen ved å tiltrekke kunder, vise dem vei og gi dem en uforglemmelig butikkopplevelse.

  lystekstiler

     

  Luminous Textiles

  Vegger som skinner vakkert med farge og lys

  Vis produkt

  Relaterte kasuser