Forslag
  Lukk filtre Vis filtre
  Vis flere filtre
  Vis færre filtre
  • Produkt
  • Effekt
  • Lumeneffekt
  • Fargetemperatur (K)
  • IES
  • Brosjyre

  Sorter etter:

    Informasjon om produktfamilien

    CoreLine Malaga LED-serien er designet for generell bruk i vei, gate og boligområder.Serien består av to størrelser og bruker en LED-motor som er en Philips-standardisert design, som lyskilde og en Philips Xitanium-driver for utendørsbruk med fast effekt. Kvalitet du kan stole på.CoreLine Malaga LED er designet for å være så effektiv som mulig, i å utføre samme oppgave som lysarmaturene SON-T 50, 70, 100 og 150W som den erstatter, ved å gi riktig mengde lys på riktig sted. Optikk med medium stråle (DM) gir en effektiv lysfordeling på veien. Kombinasjonen resulterer i en interessant energibesparelse, som reduserer driftskostnadene betydelig. Det er realistisk å oppnå en energireduksjon på 50 %.Samtidig er investeringen i en CoreLine Malaga LED-armatur i mange tilfeller på samme nivå som en gammel SON-T-armatur inkludert den første lampen. Ettersom LED-lyskilden i CoreLine Malaga LED varer ut brukstiden til armaturen, sparer du allerede inn investeringen ved å slippe alle lampeutskiftningene som trengs med SON-T.Enkel montering ved hjelp av utvidet hylse. Armaturen trenger ikke å åpnes for å koble til strømledningen. Samtidig er det mulig å ta av det flate glassdekslet for å få tilgang til driveren for vedlikehold ved behov. Alle funksjonene du får med på kjøpet, gjør det virkelig enkelt å velge CoreLine Malaga LED. Malaga LED er del av CoreLine-serien, og du finner den enkelt og raskt hos en Philips-partner nær deg. Ganske enkelt effektiv.Spesiallys;I tillegg til standardversjonen av CoreLine Malaga LED som beskrevet over, er også versjoner med mange alternativer tilgjengelige. Siden disse er spesiallys, og kun lages etter bestilling, har disse spesiallysene lenger leveringstid. Tilgjengelige valg er;Bredstrålet optikk (DW).La til enhet for overspenningsvern 10 kV (SRG10).Malingsfinish med beskyttelse mot saltvann (MSP) for, for eksempel, kystområder.Micro Mini Pro fotocelle: 35 Lux.Sikring 6A for innebygging (glass).3 meters ekstern flygende ledningskabel (H07RN-F).Disse alternativene kan ikke alltid kombineres med hverandre. Kontakt din nærmeste Philips-partner for spesifikke detaljer ved interesse eller tvil.

    Benefits

    Pålitelig kvalitet: Hus i formstøpt aluminium og herdet glass
    Vedlikeholdsvennlig, driver kan skiftes ut
    IP65 og IK08 gir robust drift
    Klar til å kobles samme med belysningsstyring og programvare med den intuitive Philips SR-koblingen (System Ready)
    Har Service-merke, et QR-basert identifikasjonssystem som gjør at hver enkel armatur kan identifiseres, og gir informasjon om vedlikehold, montering og reservedeler.
    Enkel inntjening på investeringen. Takket være færre utskiftninger av lampe med SON-T, er investeringen allerede tilbakebetalt. I tillegg reduserer realistiske energibesparelser på 50 % de årlige driftskostnadene til installasjonen

    Funksjoner

    Åpen, én til én, utskiftning for SON-T-lamper til bruksområdene vei, gate og boligområder.Formål, dedikert til LED, robust design som inkluderer Philips standardisert LED-lysplattform og fast effekt, Philips Xitanium utendørs driver.Enkel montering via den forlengede hylsen. Det er ikke nødvendig å åpne armaturen.Levetid på 100 000 timer L70 (eller 75 000 timer L80 ved Tq +25 ºC).
    Fem års garanti

    Bruksområder

    Allmennbelysning utendørs for veier, gater og boligområder.
    Industriområder.
    Parkeringsplasser.
    Offentlig transport, som buss- eller trikkestopper.
    Detaljer for produktfamilien
    Generelt
    Omgivelsestemperatur
    • –40 til +35°C
    Driver
    • Strømforsyningsenhet (Strømforsyningsenhet)
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    Merk av et produkt for å legge til

    Kontakt oss

     

    Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

    Finn distributør eller partner

     

    Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

    Fant du ikke det du lette etter?
    Kanksje disse linkene kan hjelpe deg