Du besøker nå Philips lighting-nettstedet. En lokalisert versjon er tilgjengelig for deg.
Forslag

  ReachElite eW Powercore

  LED-armatur med lang rekkevidde og høy ytelse, som gir hvitt lys av høy kvalitet

  ReachElite eW Powercore
  Color Kinetics

    Informasjon om produktfamilien

    ReachElite er en kvalitetsarmatur med lang rekkevidde til utendørsbruk utformet for å lyse opp store konstruksjoner. Armaturen kan brukes på broer og fasader eller monumenter og skyskrapere. ReachElite er kraftig nok til å belyse enheter 100 meter unna, og setter en ny standard for kvalitetsoptikk i LED-belysning. ReachElite slår konkurrentene på effektivitet, styrke og fleksibilitet. Den gir hvitt kvalitetslys akkurat der du vil ha det, og er ekstremt effektiv når det gjelder lysfordeling. Med minimalt spillys har lyset som når målet høy effekt på grunn av optikken og den smale spredningsvinkelen til armaturen. Med standard spredningsvinkel på under 3° innfører ReachElite et nytt presisjonsnivå på markedet for LED-armaturer til utendørs bruk. Vil du ha mer informasjon? Gå til www.colorkinetics.com/ls/EssentialWhite/ReachElite-eW-Powercore/.

    Benefits

    Utmerket til belysning på en lang rekke bruksområder, blant annet flombelysning, spotlighting, streifbelysning og veggbelysning
    3° standard spredningsvinkel gjør at lyset kan treffe mål opptil 150 meter unna
    Chromasync-teknologien forbedrer fargesamsvaret på tvers av alle LED-armaturer i en familie

    Funksjoner

    Fungerer sømløst med alle kontrollere i Philips Color Kinetics-serien, inkludert Light System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbra iColor Keypad og ColorDial Pro samt med kontrollere fra andre leverandører.
    ReachElite Powercore gir pålitelig bruk i mange år med bedre korrosjonsbeskyttelse, siden den oppfyller ASTM B117-standarden som angir over 1500 timer korrosjonsbestandighet og ANSI C136.31-2010-standarden med 3G-vibrasjonsklassifisering, og hindrer oppsamling av vann.
    Velg fra hele utvalget av kvalitetstilbehør fra Philips: seks ulike spredningslinser, ventilasjonsåpning, blendebeskyttelse med full og halv dekning, steinskjold og slip-feste for alle ReachElite-armaturer.
    ReachElite er tilgjengelig i tre versjoner: 100 W, 200 W og 300 W. Hver armatur inneholder enten ett, to eller tre 100 W hoder som kan siktes inn uavhengig av hverandre.

    Bruksområder

    Store fasader og strukturer
    Nedlastinger
    Visuelle hjelpemidler
    Relaterte verktøy
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    • Merk av et produkt for å legge til
      
    Merk av et produkt for å legge til

    Kontakt oss

     

    Henvend deg til vår lokale kundeservice hvis du har spørsmål eller ønsker å snakke med en spesifikk person.

    Finn distributør eller partner

     

    Hvor kan du kjøpe våre produkter? Finn din nærmeste distributør nedenfor.

    Fant du ikke det du lette etter?
    Kanksje disse linkene kan hjelpe deg